Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja wręcz kocham taką pogodę , no ale jak się ma taras , ogród to i się kocha bo to w sumie jak na wakacjach . W blokach w week w sumie też mi nie przeszkadzało bo albo przyjeżdżaliśmy tutaj , albo na jakiś basen się jechało . dziś miałam na tarasie 42 stopnie , przyjarałam się troszkę wkońcu jak człowiek wygladam , bo ja z tych co od razu na brąz bez odcieni czerwonego się opalam.
Jutro SZymek do przedszkola chwilka spokoju będzie
W środę idę sobie nałożyć na pazury taki żel jak do tipsów ale robię to u nóg podobno się bardzo długo trzyma , nigdy nie miałam zobaczymy co to za cudo
hehe, Zielona - zlogow zadnych nie ma, natomiast dla samej wielkosci mlecznych piersi- moglabym byc mleczna do konca zycia![]()
hehe, Zielona - zlogow zadnych nie ma, natomiast dla samej wielkosci mlecznych piersi- moglabym byc mleczna do konca zycia![]()
Ja dolaczam do Zielonej-opalam sie na czerwono, z czasem to ciemnieje, a nogi to biale mam okropnieolka ma troche policzki i raczki opalone to tez po Bartku ma, ten to po trasie w takiej pogodzie wraca jak mulat.
A propo B-za 2tygodnie mamy rocznicę slubu i nie mam kompletnie pomysłu na prezent... a do tego dzien wczesniej B ma urodziny...
Ola drugi dzien laskawa i pospala do 9, teraz buszuje po podlodze w dobrym humorku![]()
(tak mi babcia mówiła i tego się będę trzymać). Na urodziny... hm... zależy co kto lubi