Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam tak samo, ale ja nie robię żelu na stopach, tylko chodze na pedicure z malowaniaem i masowaniem stópek ;-) i jak mi lakier i utwardzacz da, to potem 2 miechy z tym ganiam (a lakier mam zazwyczaj czerwony, bo ja uwielbiam :-)Co do stopek, to ja chyba chodze na jakis wypasik, bo jak w zeszlym roku poszlam i mi nalozyly lakier, to poki pazurki nie odrosly- to lakier sie trzymal. A, ze mi baaardzo powoli pazurki u stop rosna, to chyba ze 2 miechy chodzilam,
Masakra, pogielo ich chyba, ze z dzieckiem masz az do 14stej bez jedzenia i picia wytrzymac!!!
B był z nim dzisiaj rano na wizycie u anestezjologa i babeczka powiedziała, żeby go psychicznie przygotować, żeby nie było problemów z założenie wenflonu. Jak dla mnie niewykonalne. I jeszcze, że zabiegi robią około 13-14, więc w ogóle różowo, bo jak ja z nim do tej godziny bez picia i jedzenia wytrzymam:-(
Graty Kostula!!!Moj leniwiec zdecydowal, ze czas zaczac chodzicJasne raczkowanie i chodzenie na kolanach wciaz jest najlepsze, ale wreszcie mloda przeszla samodzielnie wiecej niz 5 kroczkow.
EDIT
To jakis przelomowy dzien -Konstancja nie tylko zaczela chodzic, ale chwycila za niekapek i zaczela pic. wow
ja tez chce, ja tez chce!!!u nas wczoraj było w domku 29 stopni a na balkonie 55
Wronka, my tez bedziemy w Sarbinowie 1-7 lipca. Z tego co pamietam to ty tez na poczatku lipca jedziesz :-)