Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Konstancja smacznie śpi. Uwielbiam na nią patrzeć. Leży na brzuszku, z podkurczonymi nóżkami i wypietym dupalkiem. Na buźce ma delikatny uśmiech i bije od niej taki spokój... Za parędziesiąt minut obudzi się i będzie płakać tylko dlatego, że nie chce całej nocy spędzić samotnie. Oczywiście kolejny raz weźmiemy ją do naszego łóżka... Mała pokręci się trochę, na próbę przykrycia głośno zaprotestuje i natychmiast skopie okrycie... Do samego rana będzie się kręcić jak jakis, nie przymierzając, owsik... Będzie kopać, kłaść się na nas... A około 7ej obudzi mnie, obsypując moją twarz całusami, a gdy tylko otworzę oczy, zobaczę ten jej cudowny uśmiech... - dla takiej pobódki mogę być notorycznie niewyspana. Kocham ją nad życie.
Aniez Ty to ciągle sprzatasz .. sterylnie chyba tam masz
Marta fajnie że sobie humorek poprawiłaś .

, jak przysypiam niż buziaka da ale i tak ją kocham najbardziej na świecie:-)
Po urlopie kupię młodej fotelik i będziemy śmigać
Nie spodobały się niuni balerinki
Polazła do swojego pokoju, wlazła na sofę na której ja ją wieczorami i w nocy karmię, wzięła na kolana lalkę zwaną Zuzią i smoka od butelki jej do twarzy dokładała. Szalona
Wchodzę i pytam: Lenka, co robi Zuzia? A Lenka odpowiedziała: "am", po czym rzuciła Zuzię w kąt