reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej dziewczynki...
jestem ale mam dalej sporo roboty a chęci mi już poszły precz...ale nie zostawie takigo sajgonu na urodziny ...
życzę wiec wam dobrej nocki i ide się zrelaksować

reklama
kATIK kolega ma skup i to ludzie już takie przywożą . super robota dla tego kto to obiera do tego skupu :szok: dowiedziałam się też że porzeczki to się kombajnem zbiera ale jakoś tego nie ogarniam:-D:-D pierwszy raz widziałam tira truskawek:-D:-D aż tyle tego jemy he he .

Anna myślałam o tym ale nie chciałam mężyć dzieci bo w niedz i tak się w aucie wysiedzą . ale następnym razem sie wybiorę . może by ci się jakieś wolne udało wziąść jak coś ?

Witam...
Niewyspana...
M. wstał o 5:30 ... masakra
Kwietniówki wybierające się w Beskidy (Wisła, Ustroń i tamtejsze okolice) zapraszam do mnie :-D jakoś znajdziemy termin który będzie nam pasował na spotkanie :tak:

filonka kombinujcie co zrobić z Kacprem i bierz tą pracę zawsze to jakiś kontakt z ludźmi i rozwój zawodowy :-) ja jestem za !

Agnieszka udanych urodzin i pochwal się później tortem jestem bardzo ciekawa jak ci wyjdzie :tak:

isabela jak tam kolano? ketonal pomógł?

jutro czekają mnie dwa egzaminy a w niedziele jeden więc pewnie do poniedziałku już się nie pojawię trzymajcie &&&&&&

hej hej
ale wam się fajne spotkanko szykuje zazdroszczę:-) udanej imprezki dziewczynki ;-) no i oczywiście duuużo fotek napstrykajcie;-):-)

Napstrykamy i wrzucimy :-D
@ mogła się rozregulować przez stres, ale jakby to się powtarzało, to idź do gina. I powodzenia na egzaminach!!!

Katik, moja to straszny nerwus. Jesli cos jest nie po jej mysli, lub zbyt dlugo musimy byc w jednym miejscu (w urzedzie na przyklad) to wrzeszczy, wije sie, prezy, tupie nozkami, rzuca na ziemie... Mowilam, ma charakterek...

Jakbym mojego widziałą, u nas jeszcze dochodzi nerw, jak chce się bawić tym, co kuba... czyli średnio 50 razy dziennie :-D

Witamy Witamy

Antonina prawie od godziny śpi
Małż się musi nia zajmować bo dzisiaj "wyżnełam" orzeła i potukłam całe kolano i nie moge sie ruszac, nawet zgiąć potuklam rzepke nie kwiem co bedzie narazie jest ketonal.

Ło matko! Kuruj się! Mam nadzieję, że noga szybko się 'naprawi'.

A ja dziś na urlopie :-D czekam na Wronisławę :-D starszy właśnie śniadanie je (!!!) młodszy śpi, matka na BB :-D To lubię!
A w przyszłym tygodniu 3 dni do roboty i znowu free :-D Jak ja bym sobie w domu tak chociaż z pół roku posiedziała!

Zielona - fajnie masz, przynajmniej jakieś atrakcje - ruszające się gary :)

Filonka - brałabym tą pracę

Katik - u nas Julka różnie, są chwile kiedy krzyczy piszczy, kładzie się na podłogę i płacze - ale przestaliśmy reagować, więc i ona przestała. Najlepsze jest to, że zaczyna płakać i ukradkiem patrzy czy my patrzymy - jak tak to jest apogeum płaczu, a jak nie to Julka się uspokaja i zaczyna się uśmiechać

u nas Julka różnie, są chwile kiedy krzyczy piszczy, kładzie się na podłogę i płacze - ale przestaliśmy reagować, więc i ona przestała. Najlepsze jest to, że zaczyna płakać i ukradkiem patrzy czy my patrzymy - jak tak to jest apogeum płaczu, a jak nie to Julka się uspokaja i zaczyna się uśmiechać
Nata skąd my to znamy Natalka płacze bez łez i czeka na naszą reakcję

Witam

Dzisiaj lepiej juz z kolanem ale dalej chodze jak paralityk. Głupi to ma zawsze szczęście a za 12 dni góry, musi mi przejść musi. No ale wizyta u mojego profesorka i tak mnie nie ominie. by to szlag, mam nadzeje ze jego operacyjna praca sprzed 2 lat nie poszła na marne, bo niestety mam takie wrażenie

Aniez zazdroszcze spotkania

reklama
Witam

Dzisiaj lepiej juz z kolanem ale dalej chodze jak paralityk. Głupi to ma zawsze szczęście a za 12 dni góry, musi mi przejść musi. No ale wizyta u mojego profesorka i tak mnie nie ominie. by to szlag, mam nadzeje ze jego operacyjna praca sprzed 2 lat nie poszła na marne, bo niestety mam takie wrażenie

Aniez zazdroszcze spotkania

no to nie zazdroszczę - wiem co mieć rozwalone kolana - sama takie mam - od porodu nie mogę się wybrać do mojego ortopedy - a powinnam bo kolana dają o sobie bolesnie znać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry