reklama

Kwietniówki 2010!!!

Cholewka nie mam czasu posiedzieć i poczytać co tam u Was. Szykujemy się już na wyjazd, więc piorę, prasuję (tylko po co i tak się wszystko wygniecie:baffled:), kupuję potrzebne rzeczy. Do tego zepsuł nam się samochód, wiec czeka nas jeszcze wymiana części.
Wczoraj byliśmy na wycieczce rowerowej i zalał nam się aparat wodą :crazy::crazy::crazy: Na dodatek w sobotę drugi aparat zapasowy też nam się zalał. Więc zostaliśmy bez aparatu. Na wyjazd pożyczymy od brata P.
Od piątku są u nas dni Kluczborka i będzie śpiewał Kamil Bednarek, wybierzemy się z Aluśkiem i pobujamy się przy reggae ;-)

Straszna ta historia Michałka. :-(

reklama
muszę uciekać, brat w górach i dzwoni, że coś chce :confused:

Nie no usiadł przed kamerą na ławeczce na Krupówkach i mi pomachał :-D:-D:-D
hahaha, pomyslowy, nie ma co!

Marta, przypomnij sobie jak czekalas na to by Olka zaczela sie turlac... i na czworakowanie przyjdzie pora, bo przeciez dzielna z niej blondyna, nie???

My walczymy o powrot Poli do normalnego usypiania, bo w Polsce nauczyla sie zasypiac na rekach, a do tego miala rozstroj totalny- po kilka drzemek w ciagu dnia.
Cale szczescie od kilku dni wrocila chyba do starego systemu- jedna dluga drzemka, no i od soboty nie ma zmiluj, tylko zasypia w lozeczku. Krzyku przy tym co niemiara, ale juz chyba coraz blizej niz dalej z ta rutyna jestesmy.

Katik widzę, że stan uzębienia naszych córek jest taki sam. Dzisiaj znalazłam kolejną czwórkę.
u nas na wylocie juz dolna trojka
no ale i tak smiesznie, ze dziewczyny polecialy z wszystkimi czworkami niemajac zadnej trojki. Jak Pola sie usmiecha, to takie dziury miedzy tymi zabkami, zawsze mi sie smiac chce jak to widze :-D

Katik, to normalne, ze najpierw wychodza 4 a potem 3. U nas dziasla popuchniete, a zadna cholera nie chce wylezc.

Marta, wiem, ze czasem ciezko ci uwierzyc, ze wszystko bedzie dobrze i ze juz niedlugo nie bedziecie musialy chodzic na rehabilitacje. Juz kiedys aniam (chyba) pisala o wczesniaczce, ktora teraz gania z rowiesnikami i nie widac po niej wczesniactwa. Twoja Olka tez juz niedlugo tak bedzie robic. Uszy do gory. Jestescie juz blizej niz dalej :)

A ja zlozylam dzis o przedluzenie wizy. Ciekawe kidy bede musiala ten papier odebrac. Kolejne 250 dolcow pojdzie w kanal - i tak co roku... Zeby jeszcze cos poza legalnym pobytem z tej wizy wynikalo, bylabym szczesliwa... Myslalam o obywatelstwie - to tylko koszt 120 dolarow, ale musze miec akt urodzenia z apostilla i jeszcze w dodatku przetlumaczony - wiec wyszloby jeszcze drozej. A ja i tak mam plan taki, ze za rok juz nas tu nie bedzie.

Wczoraj byliśmy na wycieczce rowerowej i zalał nam się aparat wodą :crazy::crazy::crazy: Na dodatek w sobotę drugi aparat zapasowy też nam się zalał. Więc zostaliśmy bez aparatu. Na wyjazd pożyczymy od brata P.
QUOTE]

Ło matko... to co Wy tam pijecie, ze nawet aparaty zalane :-D
A tak poważnie, to współczuję, szczególnie awatrii auta!

My walczymy o powrot Poli do normalnego usypiania, bo w Polsce nauczyla sie zasypiac na rekach, a do tego miala rozstroj totalny- po kilka drzemek w ciagu dnia.
Cale szczescie od kilku dni wrocila chyba do starego systemu- jedna dluga drzemka, no i od soboty nie ma zmiluj, tylko zasypia w lozeczku. Krzyku przy tym co niemiara, ale juz chyba coraz blizej niz dalej z ta rutyna jestesmy.

OK... zakumałam z tego, że ciotki będą wystawione na próbę cierpliwości... ja Ci przypominam, że mam mega migreny :-p

u nas na wylocie juz dolna trojka
no ale i tak smiesznie, ze dziewczyny polecialy z wszystkimi czworkami niemajac zadnej trojki. Jak Pola sie usmiecha, to takie dziury miedzy tymi zabkami, zawsze mi sie smiac chce jak to widze :-D

No to dziewczyny się zmieściły w statystykach... zazwyczaj 3 idą po 4... gdzieś czytałam, że górne trójki wychodzą ciężko, bo to tzw. zęby oczne, ale nie wiem ile w tym prawdy, bo Kuba wyząbkował je tak, że nie zauważylam, kiedy to się stało, no ale on w ogóle ząbkował ładnie... Bartek ząbkuje poooooowoooooli... mamy 'już' 8 zęboli (z czego 3 w ciągu ostatniego tygodnia) i zaraz potem ruszyły dolne 2 :szok: w końcu, bo śmiesznie wygląda- 6 zębów na górze i 2 na dole :shocked2::-D

Dzień Dobry!

Widze zębowy temat..echh..zeby to się nam regularnie dają we znaki- poki co 7mamy ;] reszte naieprzespanych nocy poproszę jak bede mogla chodzić bo poki co to M do niej lata w nocy, a dobudzić do to masakra :/

Martuś-spokojnie, wiem, że nie masz łatwo ale popatrz jakie Olka postępy robi!

Katik-3mam kciuki żeby Poluś polubiła znowu spanie w łóżeczku :)

U mnie do bani- noga boli, a wczoraj mała dała mi tak popalić że wyć mi się chciało. Nie wiem jak ja kiedys moglam tak żyć w domu i sie nie ruszac-no cholera mnie chce wziąć :( i to chyba tyle...musze lecieć przewinąć małego smrodka bo się "zepsuła"...

Miłego dnia :)

OK... zakumałam z tego, że ciotki będą wystawione na próbę cierpliwości... ja Ci przypominam, że mam mega migreny :-p
Co się przejmujesz...heheheh jak Polinka bedzie mamusi fksowac to my się w tym czasie znieczulac bedziemy % hehehehehe

Witanko:-)

Mam dzisiaj jakiegos stresa....jak sobie mysle o pakowaniu to mi nie dobrze;-(, jakos nie wiem za co się zabrac najpierw. dzisiaj juz wybywam na dzialke, wiec dzieciaki musze spakowac, no a potem siebie. No i jutro z dzialeczki rano startuje do WRO, mam nadzieje,ze droga bedzie w miare:-). Takze aniezowa, czekaj na mnie hehehehe:-)

Katik...no to do zobaczenia w piatek, bo nie wiem czy dzisiaj jeszcze tu zajrze:-). w razie cus bedziemy na laczach telefonicznych.

Reszta pozdrawiam:-0

ps.m Przydałby mi sie power od Agnieszki Sz-r....Aga daj troche ......bo cos się zmobilizowac nie moge...

reklama
Ja też muszę się zabrać za pakowanie po mału .
Mam orzygotowane rzeczy typu dokumenty kosmetyki i inne dupsy , ubrania to już mały pikuś :)
Dobrze że mamy teraz kombice na stanie .
Do tego zaczyna się na dniach remont mostu w ruse na dunaju przez który jedziemy , mam nadzieję że jeszcze sobie podarują w niedzielę .

Wczoraj zamroziłam 12 kg truskawek na zimę na szczęście dostałam już odszypułkowane - 4h roboty kolega mi odjął :)
Mąż w bielsku wraca w piatek jeszcze przed samym wyjazdem mu się trafiło .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry