Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłam tu;-) Troszeczkę poczytałam..
mamusiu - zdrówka!!
annaoj kce - trzeciego szkraba panujesz? Podziwiam!
gosiek - trzymam kciuki, aby te testy coś konkretnego wykazały i abyście trafiły wreszcie na dobrego specjalistę, który pomoże Ami.
kittek - nieźle namieszałaś;-)
A my dzisiaj pozwiedzaliśmy Trzęsacz i Rewal. Byliśmy na pysznej rybce i super gofrach. Rano przez moment padał deszcz, ale później się wypogodziło i można się było nawet opalać, ale ja nie lubięW ogóle to stwierdziłam, że męczące jest takie nicnieróbstwo - szybciej tu chodzę spać, w dzień godzinne lulanie z Lenka zaliczyłam a zmęczona jestem
Chyba nadużyłam witaminę S
Dobranoc:-)
dziewczyny wklejcie gdzie się da .
Poznajcie Misia...
zamieściła to dziewczyna która zrobiła bloga dla naszej Zosi .
Michałek jest chory na to samo co nasza Zosia .
Wyślijcie może ktoś pomoże , bo potrzeba kupę kasy na leczenie Michałka zagranicą , tu lekarze nic już nie mogą zrobić![]()
:--
-(
masakra... siedze i rycze:-(
gosiek, ale mnie ci "znachorzy" wkurzaja... powiedzieli ci chociaz co to za cholerstwo mala dopadlo? Ja wiem, ze pewnie powiedza , ze to AZS (odnosze wrazenie, ze jesli lekarze nie wiedza co dziecku dolega, to twierdza ze to AZS lub ADHD w wypadku niestandardowego zachowania - ot takie modne terminy, ktorymi ladnie przykrywa sie niewiedze)...

Poznajcie Misia...
Wyślijcie może ktoś pomoże , bo potrzeba kupę kasy na leczenie Michałka zagranicą , tu lekarze nic już nie mogą zrobić![]()
Poznajcie Misia...
do tego ropiejące oczka, od 3 dni przemywam solą fizjologiczną i chyba odpuszcza, a już prosto z dworca mieliśmy jechać do szpitala na ostry dyżur okulistyczny.