Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mozliwosci zawsze sa! ... pytanie czy checi sie znajda...Katik mam do Ciebie sprawe-czy Ty masz mozliwosc zakupienia czegos w Bootsie czy jak to sie tam zwie?
Moja Lenka za namowa cioci Dagi poszła dzisiaj spać jako brudasek
Padła po 18.00, zegar pokazywał 20.00 a ona nie zamierzała się budzić, więc ją przewinęłam, nakarmiłam, kocykiem utuliłam i lula. Oby nam pobudki przez to o 5.00 nie zafundowała..

Moja Polinka wlasnie slucha kolysanek, przeciagnal nam sie czas kapieli bo tyle pospala popoludniu, ze szok... Mam nadzieje, ze ladnie zasnie, bo mnie na zmiane pogody tak w glowie lupie, ze zaraz chyba pojde do wanny i do lozka.
doszlam do smutnego wniosku, ze im starsza, tym bardziej naiwna jestem. Ide spac.

Witamy i my.
Ostatnie pakowania i w nocy wyruszamy. Wpadniemy jeszcze na wieczór się pożegnać :-) Prognozy nie napawają optymizmem, ale może będzie dobrze :-)
dobrze będzie, nawet jeśli pogoda nawali, to będziecie razem 
Dzień Dobry
Julka ma juz 10 ząbków i ku mojemu zaskoczeniu dzisiaj dostrzegłam że wyrzynają się dolne czwórki- litry śliny Julka z siebie wypluwa. Przy okazji dzisiaj jest strasznie marudna i mamusiowa - tylko mama i mama i mamy rączki
![]()