reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej hej witam jesteśmy na długim weekendzie na wsi byczymy się, pogoda dopisuje Natalka śpi po 4h w dzień służy jej tutejsze powietrze. Grillujemy co wieczór, rozstawiliśmy basen napełniliśmy 7tys wody a ona jak na złość nie chce się nagrzać ;-).

monia ostatnio jak robiłam przemeblowanie u mojej córki to podobny arsenał znalazłam gryzaki, woda morska, kremik i wiele innych różności ;)
kamisia udanej imprezki (sprzątać to ty będziesz dopiero po gościach;-))
elvie owocnych zakupów

reklama
Witam się na chwilkę ;-)
faktycznie pustki niemożliwe :-D ale dobrze niech dziewczyny odpoczywają :tak:
My dzisiaj zaliczyliśmy Pola Grunwaldu, Muzeum na Grunwaldzie i ruiny kaplicy pobitewnej (największa frajdę miał chyba J.) potem pojechaliśmy do Ostródy ale muzeum już było zamknięte więc jutro powtórka z rozrywki. Chcemy też wtąpić do Gietrzwałdu i może zamki w Olsztynie i Olsztynku...zobaczymy.
Marta nie wiem jak to będzie w poniedziałek bo nie wiem do której mąż będzie miał to spotkanie więc trudno mi cokolwiek powiedziec.

Wredzi chyba wyjda wreszcie obie lewe czworki. Rano zagladam do paszczy, a tam jakies biale slady... Macam, stukam, pukam, ale poza opuchlizna nic... Wieczorem jak sie z mloda chichralysmy, patrze, a w paszczy w miejscu bialego - male krwiaczki...

witam sie niedzielnie, zdaje sie ze 1sza jestem:)
Kamisia, jak po imprezce?

my bylismy wczoraj nad morzem, wreszcie w komplecie z tata nam sie udalo wyskoczyc, i Mlody nareszcie przestal sie piasku bac. Sam sobie nozki zakopywal i frajde mial jak potem zzucal z nich piach:-D

udanej niedzieli zycze:tak:

joł joł joł- wstałam żyje i mam się dobrze
Od dawna nie spałam tak długo- bo aż do 7 godziny:) takie oyo łaskawe było dziś moje dziecie
Teraz jak zwykle ma to w rytuale kima- jak wstanie dostanie obiad i mam nadzieje że w końcu tym razem nic nie pokrzyżuje nam planów w wycieczce do zoo...na deszcz się póki co nie zapowiada.

Imprezka urodzinowa małża udana- mąż poszedł spać o 21 :)oficjalna wersja dziś rano była taka że zaszkodziła mu kiełbaska z grilla:) buaaahhhaa taa jasne:-DGoście siedzieli do 23 - potem siup naczynia do zmywary a ja pod prysznic i do wyrka.Wesoło było...
A jutro-znowu ta j***** szara rzeczywistość - szkoda tylko że przez 5 dni mojego urlopu pogoda była do bani a od jutra jak idę do pracy zapowiadają po 30 stopni- fuck:angry:

My wczoraj mielismy wieczor bez dzieci i filmowy, dawno w kinie nie bylam :-) chyba ostatni raz w marcu, przed porodem... w przyszlym tygodniu tez bedzie okazja, bo Kuba na Auta II chce isc... no to bedziemy z mezem losowac, ktore z nas idzie, a ktore kibluje z B. :-D

Cisnienie cos na mnie dzis kiepsko dziala, B. spi, K. piluje Auta I... chyba w ramach przypomnienia :-D

Hej mamunie!
Wpadłam się przywitać. Wiem co u Waszych szkrabów , bo sumiennie czytam i podglądam na bieżąco, więc tak tylko wtrącę tu moje 5 groszy.
Liczę, że niebawem wyjdę na prostą z czasem, by częściej się odzywać.

Pogoda u nas dzis też przyzwoita. Spędziliśmy dzień nad jeziorkiem. Woda przyciąga Adaska jak magnez. To jego drugi taki wypad. Mamy plażę u siebie w miasteczku więc lato jako tako zaplanowane. Waszych urlopów pozazdroszczę. W tym roku u nas z tym licho będzie.
I dodam, że zaliczyliśmy szczepienia. Wagę mamy 11,7, wzrost 81cm i 16 zębów :-)

Witam:-)
U nas dzisiaj leniwie, @ wczoraj dostałam i brzuch mnie bolał, więc M. zabawiał małą a ja pospałam do 11.00
Po południu wybraliśmy się do ikei, bo mieliśmy bony te za 20zł, a one do końca czerwca tylko ważne. Młoda zaczęła szaleć w kolejce, bo siusiu miała, więc skorzystałam z kasy pierwszeństwa, bo kolejki kosmiczne i nie obyło się oczywiście bez komentarzy - Polska..:wściekła/y: Mają 20 kas czynnych, ale oczywiście ustawili się do tej dla inwalidów, kobiet w ciąży i osób z dziećmi i jeszcze coś do powiedzenia mają, bo nie doczytali:wściekła/y:

kamisia - najlepszego dla małża;-)

aga - fajnie, że Seb się zaprzyjaźnił z piaskiem;-)

aniez - kina zazdraszczam;-) Na czym byliście? My dziś w domu jak Lenka spała obejrzeliśmy "Huśtawkę" - dziwny polski film..

salamandra - kawał chłopa z mojego zięcia:-)

Przed kąpielą młodej zagniotłam szybko drożdżówkę taką "na oko", wywaliłam na to masę makową z Bakallandu i posypałam kruszonką - pyyyyyyyszna wyszła! Właśnie zjadłam dwa kawałki, mlekiem zapiłam i mi dobrze:-D Teraz jeszcze talerz pomidorowej mi się marzy, taką ze świeżych pomidorków dziś ugotowałam, więc kusi.. Gdyby nie fakt, że akurat mam @ poleciałabym po test ciążowy, bo jem jak głupia:zawstydzona/y:

reklama
hej dziewczyny

ja dzis sie tylko witam i uciekam bo padnieta jestem na maksa i wogole kiepsko sie czuje od paru dni. rano trzeba wstac bo jak zwykle jedziemy do Olsztyna, na szczescie to juz przedostatni taki intensywny dzien..

pozdrawiam wszystkie cieplutko!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry