Witam,
Lenka wczoraj się jednak na kąpiel obudziła, po kąpieli dostała butlę i znów poszła spać, ale za moment wstała, 40minut poszalała po czym padła ponownie. Spała do 7.30:-) Doszłam do wniosku, że lepiej śpi, bo przedwczoraj zdjęłam jej ochraniacz z łóżeczka, więc ma przewiew. Że też wcześniej na to nie wpadłam..
onka - w Kołobrzegu to ja Ci mogę polecić OCELOT, teatr akrobatyczny, muzyczny i teatr tańca w jednym. Pochodzą ze Złotoryi i zawsze właśnie w Kołobrzegu całe lato z namiotem takim jak cyrkowy byli rozstawieni, więc jeśli będą to WARTO!! 2h spektakl a ileż emocji!! I jakie męskie ciałka.. Mmmmmmmrau:-) I rybkę "U rybaka" będąc tam trzeba koniecznie zjeść;-)
mamusia - a ja napisze tak.. podobno jak byłam mała to mnie ktoś zauroczył i się darłam potwornie. Piętro niżej mieszkała taka starsza Pani, która wyglądała jak czarownica (przynajmniej tak ją kojarzę i wiem, że dzieci się jej bały). Kazała przynieść mnie i mojej mamy halkę, jakieś plucie w 4 strony świata uskuteczniała i przecierała mnie tą halką. Do końca mama nawet nie wie, co ona robiła, bo sama ze mną została. Po ceremonii oddała mamie grzeczne dziecko

No, ale jak wiesz.. jak dorosłam to zostałam czarownicą

więc uważaj, bo Ci jeszcze córa do zakonu trafi;-)