reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej

ja tez tak tylko na chwile, bo Olka broi...

Katik bedziemy u Kittkow do niedzieli:) nie pamietam kiedy na tak dlugo z domu wyjezdzalam:)
strasznie sie ciesze na ten wyjazd, troche sobie odpoczniemy i oderwiemy sie od rehabilitacji, chociaz w poniedzialek juz jedziemy na zajecia

juz jestesmy spakowane a torba wazy chyba z tone, ale Kittek ma wyjsc po nas na dworzec wiec damy rade:)

i strasznie zazdroscze Kittek tego spania Mai...Olka jak wstanie o 7 tak nie spi do 9....ciekawe jak sie dziewczyny dogadaja hehe

ide jakis obiad zjesc, a pozniej 5 godzin w pociagu...mam nadzieje ze Ole uspi stukot i bujanie i polowe drogi przespi... nie no chyba sie łudze...

ok uciekam, trzymajcie kciuki za nasza podroz i pogode :)

reklama
Witam z deszczowego śląska, buuu jak ja nie znoszę takiej parnoty i deszczu. Dobrze, że samochód mnie dziś woził na rehabilitację.

Marta, myslę, że mama świadome jest :tak: U nas mama niet :no: mama zła, za to tata w każdym momencie, od początku personalnie i świadomie. Nawet jak zasypia, a on w pracy to sobie pod nosem narzeka, że taty nie ma :tak: Życzę wam duzo słonka a przynajmniej braku deszczu :-)

Do urlopu 3 tyg, już nie mogę się doczekać, bo teściowa mnie już na nerwy działa i J też a najbardziej mała na tym cierpi, bo przez nią się nie wysypia :no:
Ale jak się jest takim egoistą....

Uciekam czytać dalej :-)

Jestem na chwilę
Zielona życzę poprawy pogody -choć z Twoim zapałem to ja wierzę że jak tam staniesz przed tymi chmurami i krzykniesz "sp****ć" to zaraz słońce wyjdzie:)
Miłego dnia dziewczyny

Trzynacha, ja tam moge sobie wrzeszczec do bolu, te leniwe meksykanskie churska nie chca sie ruszyc i tyle...

[video=youtube;tuxi_d9Xoa8]http://www.youtube.com/watch?v=tuxi_d9Xoa8[/video]

Zielona - dzięki za zrozumienie. I też Cię rozumiem, że się wnerwiasz na pogodę co Ci wyjazd zmaściła.
Katik - te 11 stopni co jest u Ciebie to teraz do nas przywędrowało. :wściekła/y:każdy weekend przechlapany i chyba z polarem trzeba się przeprosić i z szafy wyciągnąć.
Marta - jak minęła podróż. Mam nadzieję, że Olcia była grzeczniusia i ładnie pospała:tak:
Kittek - bawcie się dobrze z martą, choć czy Wasze dziewczynki pozwolą na trochę odpoczynku to nie wiem. No i zazdroszczę, że Majeczka tak długo śpi - ja to się chyba tego nie doczekam.

Jestem, ale padnięta i wściekła na korki - nie dojechałam na czas do firmy przez korki i jutro znów muszę jechać, buuuuuuu:/ Poza tym boję się sama prowadzić samochód, bo mimo, że prawko zdałam za 1 razem to mało jeździłam, a potem ciąża i już w ogóle, a tym bardziej po dużym mieście. Z Dagą ustaliłam, że trzeba się przesiąść na rower;-) Na zdrowie mi t wyjdzie i M. i lenki nie będę musiała ciągnąć, a do firmy przez wyspę i rynek pewnie w 15min. rowerem dojadę. No to postanowienie mam;-)

Marta - jak podróż? Udanego wypoczynku:-)

Zielona - oby się pogoda poprawiła, uśmiałam się z tego co napisała o Tobie 13-stka:-)

Kittek - super Majcia lula:-) Moja Lenka miała 2 dni mega spania, pisałam Wam o tym. Dzisiaj już spała normalnie, czyli 2 razy w ciągu dnia (łącznie 2-2,5h) + w nocy (wstaje ok.7:30).

Dziewczyny Marta z Oleńką dojechały bezpiecznie po 21 :)
Maja prawie usypiała przed moim wyjazdem,ale jak przyjechałyśmy to jeszcze przywitała dziewczyny i chciała się z Oleńką wykompać .

Teraz śpią sobie słodko.

Jutro jeśli pogoda na to pozwoli to pojedziemy do Mielna lub do Sarbinowa i odwiedzimy Onkę a w sobotę planujemy grilla i czekamy na Onkę i Wronię z rodzinkami :)

Spokojnej nocki :)

Marta, Kittek - super :)

Wczoraj bylismy z Julką na szczepieniu (ostatnia dawka 6 w 1 i pneumo) - spłakała się biedna - zasnęła w samochodzie jedząc chrupka.
Ptem w domku dopadła ją gorączka :(

Było też ważenie i Julka waży 9850 i ma 75cm - mój mały wielkolud

reklama
Marta, Kittek - super :)

Wczoraj bylismy z Julką na szczepieniu (ostatnia dawka 6 w 1 i pneumo) - spłakała się biedna - zasnęła w samochodzie jedząc chrupka.
Ptem w domku dopadła ją gorączka :(

Było też ważenie i Julka waży 9850 i ma 75cm - mój mały wielkolud

Jaki wielkolud :-) ??? To moj w tym układzie waga super ciężka ze swoim 11,520 i jakimiś 85 cm :-P

Marta, Kittek, Wronka, Onka- UDANEGO SPOTKANIA :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry