Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Elvie a wszystko bo dziecku loda nie dałaśja zawsze w ten pusty wafel nakładam po troszku i mała zadowolona .
Zresztą już w tamtym roku we włoszech próbowała lody .
Wronka- co z małym? spadła ta gorączka?
kurde tez bym musiala z moja maruda pojsc do fryzjera, ale jakos boje sie, ze bedzie jak sierotka wygladac po obcieciuByłyśmy u fryzjera grzywkę Lence obciąć. Na początku fryzjer Grześ się Lence tak spodobał, że nawet na ręce do niego poszła. Zabrał ją na stanowisko, pozwolił grzebać w szufladkach, nakrył pelerynką, dał w łapki jakieś jaskrawe spinki itp. Wszystko super póki jej nie zaczął czesaćna widok nożyczek to już był ryk. Co ja się nakombinowałam by pchłę utrzymać. No ale ostatecznie udało się i Lena ma śliczną krótką asymetryczną grzywę
Wreszcie jej kudły do oczu nie będę leciały;-)

a spiac wlosow sobie nie daje, spinki od razu sciaga, gumki rowniez......a po obiedzie wpadl my friend i wyrwał mnie na wieczorne relaksujące piwko...
alijka tez ma stracha przed przytyciem, je dobrze juz ale co sie nasra (za przeproszeniem) to jej...
Byłyśmy u fryzjera grzywkę Lence obciąć.
Gosienka, te opowiesci pojawiaja sie jak cos mnie zaskoczy - ostatnio juz nie czesto sie to zdarza... Choc jakis czas temu pojawili sie policjanci pilnujacy przejscia dla pieszych. Dzieki temu moge spokojnie przechodzic na druga strone, juz nie musze biec co sil w nogach. Jak tylko jakas sytauacja wpadnie mi w oko lub ucho i bede miala czas na stukanie, pojawi sie kolejna opowiesc :-)