Wszystkim Aniom najlepszego!!! Wypadało by coś postawić dziewczyny ;-P
Wronka super, ze Borysiątko wyzdrowiał. Bardzo wysoka ta temperaturka była, nawet jak na 3 dniówke
Kamisia z siuśkami zabawa identyczna jak u nas.
Adas to wogole jak widzi wode i samochody to dziczeje.Nasze zabawy na podworku ograniczaja sie do siedzenia w samochodzie, jesli tylko takowy stoi w zasiegu wzroku. Zebyscie slyszaly ten smiech kiedy powolutku otwieram drzwi. Miejsce na zabawy to rozsadne nie jest, wiec siła muszę go wyciągać.
No, ale powracając do wody... Moj synek wyczaił,że deszczówka zbiera się w zapasowych oponach na podworku...
He, he , ale najlepszy był ostatnio zakup kaloszy. Babka w sklepie mowi, zeby zalozyc i niech pochodzi, by sprawdzic jak leża. Dziewczyny kulałam się ze smiechu

Kalosze okazały sie dla Adaska tak ciezke, ze zrobil w nich zaledwie 5 krokow, ale takich "metrowych" z mocnym przytupem jakby po 5 kg wazyly. Normalnie robocop

. wyszlismy ze sklepu z crocsami :-) Wiec moje dziecie biega po kałuzach i sie hartuje
monia, a Haneczka to inteligentna dziewczyna. Wiec tez nie musisz miec obaw, ze w niedalekiej przyszłosci kupą się wysmaruje :-)
Kurcze my tak psioczymy na tę naszą pogodę, a w świecie susza i klęski..
Dziennikarze wiedzą jak na psychę wjechać, bo same kadry z dziećmi w tle :-(
dodam jeszcze
Agnieszka, ze ja musze usuwac kamien co wizytę i czasami sama sobie dlubie w domu, bo z mojej reki mniej nieprzyjemne