Jestem w końcu..
cały dzień was podczytywałam,ale robiłam generalkę w ogródku i czasu mi brakło na odpisanie.
Pogoda taka,że połowę skrzynek z kwiatami wywaliłam do kubła na śmieci bo zgniły z nadmiaru deszczu.
Odebrałam dziś wyniki, poza skoliozą, której jestem świadoma żadnych niepokojących zmian w opisie rtg nie ma. Jutro idę jeszcze ze zdjęciem do mojego lekarza. Na rehabilitację muszę czekać do 29 września. Mój ból jest do wytrzymania,ale kurcze współczuję ludziom, którzy mają mocny ból i mieliby czekać prawie dwa miesiące. Nie ma jak nasz NFZ.
Kasieńko kochana spełnienia marzeń!!!
Zielona piękne zdjęcia,
Gosieńka super,że znalazłaś chwilę dla siebie. Coś nam przerwało dziś,ale jutro się zdzwonimy

))
Elvie matko ja też bym nie wiedziała co zrobić w takiej sytuacji, niektórzy to mają nierówno pod sufitem!!! Zdrówka dla Lenki.
MamoPaulinki porządki w szafach powiadasz? Jejku jak ja nie lubię robić takich gruntownych porządków, takie bierzące robię,ale jak mam się zabrać to segregowania ubrań, których nie noszę to się tygodniami z tym bujam. Z Majowymi jest łatwiej.
Martuś przekaż Oleńce,że ciocia jest z niej bardzo dumna. Mam nadzieję,że niedługo zobaczę jej postępy

))
Filonka może po prostu pozwól małemu na to aby troszkę czasu w ciągu dnia spędził np tylko z Tobą bo nadmiar wrażeń może go przerastać.
Aga mam nadzieję,że dojechaliście bezpiecznie do Sarbinowa i,że ładną pogodę ze sobą przywieźliście

)
O różnicy wiekowej było. Cóż, ja mam siostrę starszą o 13 lat i brata starszego o 11 lat. Z bratem kontakt mam bardzo kiepski, tzn lubimy się,ale rzadko się spotykamy a z siostrą mam obecnie super kontakt, choć w dzieciństwie prawie żadnego, poza tym,że musiała mnie niańczyć.
Ja dziś po wycieczce rowerowej pomyślałam,że drugą dzidzię chciałabym wtedy jak Maja będzie samodzielna. Chciałabym aby poszła do przedszkola, jeździła sama na rowerku i sama jadła i się ubierała. Jednak jeśli udałoby się troszkę wcześniej to też byśmy byli szczęśliwi. Jak przepracuję ten rok w szkole to możemy zacząć myśleć o następnym dzidziusiu

))