Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kleiłam po 20 i 50groszy, moje przesyłki wyglądają tym sposobem jak paczki z Ameryki
Więc już nici z basenu, tak mnie ta walka zmęczyła, że też postanowiłam się położyć.
Jacy starsi ludzie są przywiązani do chodzików. Na placu zabaw dziadek był z 8 miesięczną wnusią. Wszystko fajnie, tylko żalił się, że ją nie wsadzają do chodzika. Powiedziałam mu, że też jestem przeciwna, że mają rację i każdy lekarz mu to powie. Ale gdzie tam nie przetłumaczysz takiemu. Spytał mi się czy ja jestem wychowana w chodziku, powiedziałam, że nie. Trochę się zdziwił. Powiedziałam mu, że moja to wszystko później, nikt ją nie popędza. A ten już by włożył 8 miesięczne niemowlę.
Żeby na poczcie znaczków nie było?! IdiotyzmKleiłam po 20 i 50groszy, moje przesyłki wyglądają tym sposobem jak paczki z Ameryki
![]()

przy każdej napotkanej jednostce, która się np. usmiechnie przystaje i gada po swojemu ile wlezie, a że sa to zazwyczaj ludzie starsi, to sobie ja z nimi też rozmawiam o wnukach, wnuczkach, prawnukach, prawnuczkach... takie rozmowy sa świetne ;-) a Bartek mieli ozorem razem z mamą 
wyglądam jakbym wstrząsu anafilaktycznego dostała :-( piję wapno i rano do lekarza bo dziś wieczorem to mnie odsyłali do szpitala a J na noc do pracy... a ja nie zostawię Paulinki z teściową