mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Marta schody faktycznie ma, hmm niebezpieczne ;-) J się z nich zwalił na wózek i kółko połamał
Gratki z powodu mieszkania 
Cieszę się z tej terapii, chociaż to 60zł za godz ale jak teraz coś zrobimy to później będzie małej łatwiej w życiu. Najgorsze to walenie głową we wszystko, chodzi jak pijana normalnie obija się o meble, na dworze ciągle się wywraca
Paulinka nie ma o kogo być zazdrosna... no to jest zazdrosna o tatusia
jak mnie przytula to się złości i krzyczy na nas
a czasem się z nas śmieje... Kiedyś nas w nocy nakryła, wstała, patrzyła i zaczęła klaskać
mówię Wam, myślałam że umrę 
Gratki z powodu mieszkania 
Cieszę się z tej terapii, chociaż to 60zł za godz ale jak teraz coś zrobimy to później będzie małej łatwiej w życiu. Najgorsze to walenie głową we wszystko, chodzi jak pijana normalnie obija się o meble, na dworze ciągle się wywraca
Paulinka nie ma o kogo być zazdrosna... no to jest zazdrosna o tatusia
jak mnie przytula to się złości i krzyczy na nas
a czasem się z nas śmieje... Kiedyś nas w nocy nakryła, wstała, patrzyła i zaczęła klaskać
mówię Wam, myślałam że umrę 

ja juz tego nawet nie skomentuje, jego brat w tym samym okresie wazyl 12 kg, mierzyl 87... sprawdzilam... pani dr sie mlody podobal, a jakze gadal jak nakrecony, lazikowal po gabinecie, gmeral po szafkach... sajgon... potem go brat pocieszal jak ukluli, ale krotko wrzeszczal, jak juz bylo po, to 'pyskowal' do pielegniarki... cyganskie dziecko! Na korytarzu zniechecali kilka mlodych matek z niemowlakami do posiadania rodzenstwa... szal byl, jezdzenie autami, generalnie rumor, jakby tam pulk wojska sie bujal, a nie 2 sztuki chlopczykow, przy czym jeden w miare spokojny... jedna babka sie mnie pyta, czy ja nie moge kazac Kubie na puppie usiasc, bo jej Gosia nie moze sie wyciszyc
albo ja jestem niewrazliwa, albo babka nadwrazliwa, bo niemowlak byl mega spokojny i wyciszony