reklama

Kwietniówki 2010!!!

zlodzieje na pewno nie zostana zlapani, dobrze, ze bank za jakis czas odda nam ta kase. Wyobrazcie sobie jak gowniane zabezpiecznia maja. Jakis czas temu znajomy otworzyla w tym samym banku konto, wplacil tam ok 2500pln, wieczorem ktos wyplacil cala sume. Ten znajomy jeszcze nawet karty do bankomatu nie dostal...

reklama
hej, hej!

Zielona wiatr w oczy widzę wieje :-). Wy to macie przeboje z finansami. Ale zobacz Meksyk Meksykiem, a szybko pomysleli i zareagowali. Mimo to w szoku jestem na jakie przekręty stać ludzi.

Wronka oby depresja wynikała z nadejścia jesieni. Myslę, że jak zechcesz to znajdziesz tu jedną dobrą duszyczkę, której się wypłaczesz i jakoś złe myśli odejdą. Wracaj do nas

Elvie Zdzisio (hehehe) fajny :-) U nas od samego początku miał być Władzio. Bogu dzięki, że moj mąż w dniu porodu się opamiętał :-)

maonka wrrrrrrrr czuję pająka na plecach od samego czytania. Bidulka mała

Naśladowanie przez dzieciaki jest urocze i faktycznie mozna sie przy tym do łez pośmiac. Takie maleństwa chcą być jak dorośli - fajny widok.
Adaśko natomiast jak tylko usłyszy, że robię siku wparowuje do łazienki, z hukiem otwiera na maksa drzwi, zrywa mi papier i próbuje wcisnąć między nogi. Przyuważył ze dwa razy jak się załatwiam i teraz tylko czatuje :-D Bo oczywiście po siusiu mamusi jest punkt kulminacyjny - spuszczanie wody :-)

EDIT: DZIEWCZYNY KLIKNIJCIE JESZCZE PO RAZIE W NAJWYZSZA GWIAZDECZKĘ PRZY ZDJĘCIU Z LINKA. DZIĘKUJĘ :-)

Ostatnia edycja:
salamandra - jak jak klikam to mi jakiś Daniel wyskakuje, więc się wycofałam, bo chyba Adaś powinien być;-) Dobrze, że mąż zmienił zdanie w kwestii imienia;-)

Moja mała wykąpana, najedzona, leki podane, ale jeszcze się gramoli w łóżku.

Wronka, co to za deprecha??? Szybko ja przegon, bo juz za Toba tesknimy!

Elvie, cudownie ze dzidzia zagniezdzona. Niech sie pieknie rozwija, i rosnie!

Ja wykorzystuje, ze jeszcze w domku siedze, i sobie porzadki wymyslam. Polke polozylam a w tym czasie za okna sie zabralam, polecialy wszystkie (procz tego gdzie krolewna spala), a potem z rozmachu jeszcze genralka w lazience, laczkie ze scianami i sufitem:eek::eek::eek:
Umordowana jak diabli jestem, a wymyslilam na obiad placki ziemniaczane, i ledwie zywymi rekami ide trzec te ziemniory...

Hahaha... Ciebie 'postukalo' jak mnie dzisiaj... zanim facet z zakupami przyjechal, posprzatalismy chate, ugotowalam pulpety dla B., klopsy dla 2 pozostalych, obiad dzisiejszy dla R. (i Bartka, bo ojcu siedzial w talerzu), zupe na jutro i zagniotlam ciasto do szarlotki :-D a to wszytsko miedzy 17:15 a 19:30... nienormalna jestem :-P

Z Wladzia prosze sie nie smiac, bo sie Jagiello w grobie przewraca :-D

Ostatnia edycja:
A mi sie Wladzio podoba :-D Lubie powazne imiona, a przynajmniej ich zdecydowana wiekszosc.

Dzis mloda dostanie na noc UHT, ciekawa jestem czy ladnie je przyswoi. Z UHT do owsianki nie bylo problemu.

Gosienka- na ciacho to w niedziele, bo ja sie nie lubie zarobic i bede piec jutro wieczorem :-P a do tego czasu sobie 'polezy', ale jakby ktoras byla w poblizu to zapraszam :-)

Aniez no to szacun!!!

Musze sie pochwalic nieskromnie, ze wczoraj zrobilam poraz pierwszy w zyciu ryz w białym sosie i smakował tak dobrze jak mojej teściowej, a ona robi najlepszy :-D
A młody zjadł taką lopę, że nadziwic sie nie moglam

UHT podawałam jak zapomniałam kupic mleko. Adas pił. A teraz się zcwanił, bo zaczyna smak rozpoznawac. Wyrzuca mi butelke ze zwyklym, a jak zamienię wchłania w 5 min. Mimo to owsianka, kaszki itp dalej na UHT

p.s. Daniel ma być :-) i naradzie jest na pierwszym miejscu więc z góry dzięki!!

Zielona ale jazda :angry:

dziewczyny skąd wy na te porządki i obiady macie siłę co ?

Sama siedzę mąż na integrację wyparował na mazury :-D
Ale dostał dziś w robocie dla mnie iphona 4 to mu wybaczam :-D

Elvie fajnie że wsio dobrze na USG . MOże lakarz cos widział ?
Mi płeć powiedział w 12 tyg lekarz a ponoć to mało realne:-D

Co do ubierania to ja widze takie hity w grubych kocach u siebie w pracy , panie się nas już pytają kiedy czapki na zimę przywieziemy z hurtowni :szok:
No ale co klient nasz pan:-D
Kombinezony też już idą pełną parą .
zaraz pewnie dołącza kozaki :-D:-D

Moje dzieciaki bez czapek latają i w bluzach ale ubieram ich inaczej , Ola jest zmarźlak jak ja więc zawsze troszkę ją cieplej niż SZymka ale bez wariactw .

reklama
Witam
Widzę, że dzisiaj dzień porzadków byl. Ja też sie za szmatowanie wzięlam, musialam jakoś się wyładowac i posprzatałam całą chate, lacznie z mysiem prysznica, wanny, umywalki, tak dokładanie, kafle w lazience, wypralam posciel, wyprasowalam wszystkim przebrałam, zrobiłam obiad, a potem wzięlam dzieciaki na dwór. Musialam młodego przetrzymac chociaz do 19, bo nie spal mi dzisiaj. Poźniej wykompałam dzieciaki, polożyłam, a sama zaliczylam 40min cwiczen, z czego 20min steper (jechalabym dłuzej ale coś mi piszczec zacząl), 200 brzuszkow i serie na ręce z hantlami. Zaraz ide po prysznic i do wyrka.

Zielona ale jazda :angry:

dziewczyny skąd wy na te porządki i obiady macie siłę co ?

Sama siedzę mąż na integrację wyparował na mazury :-D
Ale dostał dziś w robocie dla mnie iphona 4 to mu wybaczam :-D

Elvie fajnie że wsio dobrze na USG . MOże lakarz cos widział ?
Mi płeć powiedział w 12 tyg lekarz a ponoć to mało realne:-D

Co do ubierania to ja widze takie hity w grubych kocach u siebie w pracy , panie się nas już pytają kiedy czapki na zimę przywieziemy z hurtowni :szok:
No ale co klient nasz pan:-D
Kombinezony też już idą pełną parą .
zaraz pewnie dołącza kozaki :-D:-D

Moje dzieciaki bez czapek latają i w bluzach ale ubieram ich inaczej , Ola jest zmarźlak jak ja więc zawsze troszkę ją cieplej niż SZymka ale bez wariactw .

Witaj w klubie, mój też się integruje, ale na południu....

zielona...o qrka nieźle :szok:

salamandra...kliknęlam:-)

elvie...jeszcze raz gratuluje i trzymam kciuki za Zdzislawa:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry