reklama

Kwietniówki 2010!!!

No Lenek teraz sporo chyba . Antosia ma moja kuzynka a drugi jej synek to Jaś ( we dwie Jasia wymyśliłyśmy:-D ) Ja dla dziewczynki mam Ola od wielu lat i raczej tu zdanie nie zmienie .. a dla chłopca nie wiem , jest już Szymonek i teraz juz trudno ale bardzo mi się tez podoba imie Miłosz
Ja ogólnie lubi raczej proste imiona .

Moja kuzynka dla swojej córki wymyśliła imię SAJANA.:-)
Ciężko na początku było zapamiętać, i jak tu mówić do maleńkiej dziewczynki- Saja, Sajanka....hmm:-)ale jakoś się przyjęło i z czasem zaczęło mi się baaardzo podobać...

2nn3lbetd9e6dbef.png

reklama
Ja od zawsze chciałam Julię ale co druga moja koleżka ma Julię więc dałam sobie spokój.To samo było 11 lat temu Patryka chciałam od zawsze ale jak mój się urodził to później okazało się ,ze wtedy było to jedno z najpopularniejszych imion nadawanych w 99 roku. Ja już drugi raz mieszkam za granicą (wcześniej to była Holandia) i imię Patryk okazało się zbawienne bo nikt go nie przekręcał a wiem coś o tym bo jak ktoś tu próbuje powiedzieć Agnieszka to mówię ,żeby dał sobie spokój bo Agnes też ładnie :-D:-D
Ja jak aniez po pierwsze imiona kojarzą mi się z poznanymi ludźmi a po drugie to pewne będzie jak zapiszą na papierze

Moi wylądowali

W ciężkim dzieciństwie wszystkie cioteczki bliższe i dalsze wołały na mnie Niunia (czule zdrabniając Agnieszkę-> Agunia-> Niunia). Uraz mi został do dzisiaj :wściekła/y:

Osobiście jestem przeciwniczką nadawania imion dziwnych, bo potem człowiek musi z imieniem przez życie iść...

reklama
zwolenniczką dziwnych imion tez nuie jestem, ale te najbardziej sezonowe są jak dla mnie zupełnie nie do przyjęcia, wołasz dziecko, a odwraca sie polowa na placu zabaw- jak jechałam autobusem to jakiś starszy koles zamiast zapytac jak mały ma na imię spytał od razu czy Kubuś... :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry