reklama

Kwietniówki 2010!!!

My imiona już mamy wybrane tzn. w przeciągu 2 miesięcy imię naszej przyszłej córki zmieniło się 2-krotnie:-D:-D:-D zaś przyszłego syna pozostaje bez zmian. Miał być Ivo i będzie Ivo. Ale pomysły Szanownego M. też niekiedy były nieziemskie. I co gorsza potem to już nie wiedziałam czy mówi serio czy żartuje.:wściekła/y:

Aga, straaaaaaaaaaaaasznie podoba mi się imię, które wybraliście!!!!!!!

ja walczyłam o Iwo, ale mąż się kategorycznie nie zgodził. :wściekła/y:
U nas jeśli będzie chłopiec to będzie miał na imię Bruno. Uwielbiam krótkie imiona, strasznie podoba mi się też Pola (tak chyba Katik chce nazwać małą). U nas dziewczynka będzie mieć na imię Sonia (czyli też krótko :-)

Z najlepszych pomysłów mojego męża - Spycimir i Hipacy (mam nadzieję, że on naprawdę tylko żartował);-)

reklama

U nas jeśli będzie chłopiec to będzie miał na imię Bruno. Uwielbiam krótkie imiona, strasznie podoba mi się też Pola (tak chyba Katik chce nazwać małą). U nas dziewczynka będzie mieć na imię Sonia (czyli też krótko :-)

Z najlepszych pomysłów mojego męża - Spycimir i Hipacy (mam nadzieję, że on naprawdę tylko żartował);-)
My braliśmy też Bruna pod uwagę ale padło na Ivo. Ja oszalałam na punkcie imienia Ava ale Szanowny M. najpierw się zgodził a później marudził więc będzie Olivia. Wiem ,że uparłam się na V w imieniu a nie W ale jak tutejsi zaczną czytać w jak Ł to mnie szlag jasny trafi.

A teraz najważniejsze Przejechałam sobie sama dziś samochodem do sklepu po raz pierwszy w ciąży jechałam sama samochodem , możecie się śmiać ale jestem prze-szczęśliwa ,że się przełamałam i nic się nie stało

Kurde nic bym nie miała do imienia Bruno gdyby nie nazwał tak syna J kolega z pracy którego nie trawie .. A ja jakos głupio imiona do ludzi przypisuje:-D

u mnie bez zmian-będzie iwo albo brunon.podoba mi się bardzo miron,ale mężulek się nie zgadza:wściekła/y: i gdy chce mnie zdenerwować mówi do brzuszka -myszon:wściekła/y: jednak gdyby moja intuicja się nie sprawdziła i urodzę dziewczynkę-antonina albo apolonia:-) pobolewa mnie dość mocno dziś podbrzusze i (chyba to to)kość łonowa:eek::eek::eek:myślę,że to kość,bo to taki tępy ból...
karola322,aniołku- co z wami???

To jak już jesteśmy przy imionach to i ja pozwolę sobie przedstawić moje i mojego P. pomysły-dla córuni będzie Lena albo Lilianka, a dla syneczka (a mam przeczucie,że bedzie choooopak) mamy imię Antoś ooo:tak:

2nn3lbetd9e6dbef.png

To jak już jesteśmy przy imionach to i ja pozwolę sobie przedstawić moje i mojego P. pomysły-dla córuni będzie Lena albo Lilianka, a dla syneczka (a mam przeczucie,że bedzie choooopak) mamy imię Antoś ooo:tak:

No Lenek teraz sporo chyba . Antosia ma moja kuzynka a drugi jej synek to Jaś ( we dwie Jasia wymyśliłyśmy:-D ) Ja dla dziewczynki mam Ola od wielu lat i raczej tu zdanie nie zmienie .. a dla chłopca nie wiem , jest już Szymonek i teraz juz trudno ale bardzo mi się tez podoba imie Miłosz
Ja ogólnie lubi raczej proste imiona .

reklama
Aleksandra albo Kalina lub Maksymilian albo Wojciech...

Przy czym nie zarzekam się, że zdania nie zmienię :-) Dopiero jak w papiery wpiszą to imię będzie tzw. pewniakiem :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry