reklama

Kwietniówki 2010!!!

aga002,to fajoooowo:-D:-D:-D mało tego,że już to nawet ruchy...super:-) u mnie dziś nic.ale przedwczoraj baaardzo wyraźne to było.gadałam do koleżanki,gadałam...aż nagle -cisza...ona na mnie patrzy,a ja skupiona wsłu****ę się w brzuszek:-) a tam jakby koliberka wpuścić;-) miłe to,oby jak najczęściej...i do samego końca:-) czego też WAM życzę

reklama
Mojego M. dziś wzięło na wymyślanie imion.. Oczywiście głupich..
No i wpisał sobie w google "najgłupsze imiona"..
Wyskoczyła cała lista.. Padło na Dziewogrzmot:-D
A więc.. jak nazwę córkę Lena to On syna Dziewogrzmot:wściekła/y:
No i negocjujcie tu z takim;-):-D

Dzień doberek mamuśki:)
w końcu nadrobiłąm te trzy dni Waszego pisania
Superowo, że już coraz więcej z Was czuje ruchy maluszków...ja jeszcze niestety nie czuje:-(od czasu do czasu wieczorkiem jak leże i nasłu****e to mi coś w brzuszku się tam ....yy no własnie co to nie wiem, bo ciężko to określić :-)Ale jak mój P przykłąda ucho do brzuchola mówi że mały/mala daje czadu:tak:
Od piątku pobolewa mnie trochę w dole brzucha- jakby jajniki- ale nie wiem...jak już mi mocno doskwiera biorę NO-SPE....mam nadzieje że nic złego się nie dzieje!
P.S
W DZIEŃ DOBRY TVN mówią o porodach !!

2nn3lbetd9e6dbef.png

Ja też wczoraj byłam na grobach ale też tylko chwilkę tyle, że cmentarzy było aż siedem i to strasznie porozrzucane. Chwilkę bo bałam sie że bardzo zmarzne. A takto siedziałam u teściowej która mnie pasła a moja waga i tak nadal stoi w miejscu, a nawet znów spadła o 0,5 kg. Już sama nie wiem czy to dobrze ale szóstego mam wizytę.

WESOŁA24 ja przeszam dwie takie operacje jedną rok temu w sierpniu, drugą w marcu tego roku i wszystko jest ok, mogę już robi wszysttko a kolano przynajmniej nie boli i sie nie blokuje. Więc będzie dobrze.

Dzisiaj o trzeciej w nocy i rano nasza dzidzia dsała o sobie dosy wyraźnie znac, a ja sobie nie moglam darowac i musialam sobie ja uslyszec orzez stetoskop chociazby, który zdobył dla mnie W bo zawsze mu mówiłam, że to niesprawiedliwe że on może słysze a ja tylko u gina, to zdobył i słucham :-):-):-), tych słodkich bulgotków :-):-)

A ty jestesaniolkiem dlaczego sie nie odzywasz ?

witam porannie:)

Wesoła będę trzymac kciuki za Twoje kochanie:) a z tyloma zacisnietymi kciukasami musi byc dobrze!!

Kamisiu chyba kazda z nas tak ma, jak sie tam wszystko rozciąga to musi troche bolec, trzymaj sie!!

co myslicie dziewczynki o wątku z ważnymi dla nas datami, zeby sie nie dowiadywac 2 dni po fakcie ze ktoras miała urodzinki czy rocznice slubu a pozniej wpiszemy sobie tam tez urodzinki naszych maluszków, majówki 2008 mają takie coś i w sumie fajne:)

uciekam na śniadanko, tym co tez jeszcze przed smacznego życzę:)

Wyskoczyła cała lista.. Padło na Dziewogrzmot:-D
A więc.. jak nazwę córkę Lena to On syna Dziewogrzmot:wściekła/y:
No i negocjujcie tu z takim;-):-D

Chyba ściągne od ciebie bo nie mam pomysłu na imie dla chłopca :-D:-D

witam porannie:)

Wesoła będę trzymac kciuki za Twoje kochanie:) a z tyloma zacisnietymi kciukasami musi byc dobrze!!

Kamisiu chyba kazda z nas tak ma, jak sie tam wszystko rozciąga to musi troche bolec, trzymaj sie!!

co myslicie dziewczynki o wątku z ważnymi dla nas datami, zeby sie nie dowiadywac 2 dni po fakcie ze ktoras miała urodzinki czy rocznice slubu a pozniej wpiszemy sobie tam tez urodzinki naszych maluszków, majówki 2008 mają takie coś i w sumie fajne:)

uciekam na śniadanko, tym co tez jeszcze przed smacznego życzę:)

Wesoła trzymam kciuki .
Urodzinki maluszków to się zrobi taki wypas z fotami :tak: Już taki robiłam na wrześniu :) A z datami coś można zrobić jak chcecie i najlepiej żeby kazda miała tam jednego posta i napisała co i jak . A jak będzie chciała dopisac to może go edytować

kwiatuszek tak z ciekawości to nie ode mnie pytanko ale od kolezanki która widziała kiedyś twojego nicka gdzieś . prosiła żeby spytać co w Twoim nicku oznacza pregnet ? Po co jej to nie wiem ale pytam;-)

nie wiem dlaczego muszę się tłumaczyć z mojego nicka, trochę to dziwne, mamy przecież różne nicki (13x13, elvie, coyote... itp) nie wiem czy każdy z nich coś znaczy
mój nic ważnego nie znaczy, ale żeby ciekawość Twojej koleżanki była zaspokojona to mogę jej powiedzieć co mną kierowało, jak go wybierałam,
pregnant po angielsku znaczy "w ciąży",a skrócona wymowa to "pregnet" i taki miałam właśnie kaprys, żeby wymyślić nick

WESOŁA24 trzymam kciuki , będzie dobrze.

Dziewczyny w końcu się doczekałam to nawet nie motylki a normalne ruchy
gratuluję i przyznaje, że bardzo szybko je poczulas

tez sie musze pochwalic:),bo to juz chyba takie prawdziwe ruchy,bo odczuwam takie kopniaczki juz trzeci dzien,oby to bylo to:))jak ja sie ciesze:)))))!!!! co tam u jestesaniolkiem??

reklama
Mój maluszek też dał wczoraj wieczorem czadu, najpierw czułam takie dotykanie a potem motylki:-) Bardzo mnie to uspokoiło po tym porannym plamieniu. Poszłam spać z "bananem" na twarzy:tak:
A tak w ogóle dzień dobry dziewczyny!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry