reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dostałam dziś pierwszego solidnego kopniaczka:-D:-D, wreszcie coś konkretnego, czego nie można zwalić na jelita itp. Ale super

Od dziś pomalutku wzięłam się za porządki świąteczne, wiem, że jeszcze kupa czasu, ale nie chcę się za bardzo zmachać, a posprzątać chcę gruntownie, bo wiosenne porządki to już raczej bez mojego udziału.

My z wyprawy na groby zrezygnowaliśmy, Ola dostała jakieś jednodniowej temperatury i trzeba było przesiedzieć dzionek w domu. Całe popołudnie przespałam i wieczorem nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić.

Ja mam Nadię i jest to mało popularne imię, raczej się wszystkim podoba tylko czasem się pytają czemu takie ruskie a ja na to bo takie ładne. Tylko prababcia trochę "sapała" bo żona bodajże Stalina była Nadjeżdża a skrót od tego to Nadia ale już jej przeszło i teraz mówi na nią Nadziejka albo Nadia. Teraz jeśli będzie dziewczynka to mamy 3 główne ulubione Melissa, Natasza i Nina a dla chłopca ja chcę Borys (mąż się nie zgadza) albo Liam albo Antoni chociaż podoba mi się tez Ludwik po moim dziadku. Mój mąż wychowywał się w Australii stąd takie imiona uniwersalne w wymowie żeby nie było problemów jak bedą babcie odwiedzać:tak:

Dlaczego ta Melissa przez dwa s a nie jedno . zawsze myslałam że przez jedno:tak:

Witajcie kochane ja dzisiaj tak późno bo jakoś nie mam weny taki senny ten dzień.
Kochane my z mężusiem dla chłopca mamy imię kordian na dla dziewczynki oliwka chyba takie pozostaną ale jeszcze nie wiem zobaczymy.
Kochane ja wczoraj znowu odwiedziłam kibelek i nie najlepiej się czułam , upławy dalej mnie męczą ale są mniejsze ale zastrzyki dalej biorę jutro kolejny.
Buziaczki kochane i nie przemęczajcie się za bardzo ze sprzątaniem bo ja tak ostatnio poszalałam że miałam większe plamienia i brzuch mnie bardzo bolał więc pomalutku dziewczynki.

dziewczyny poczulam dzis pierwsze ruchy!!!!!! :-)chyba oszelaje z radosci!!!! :-) i mam nadzieje ze to to!!! normalnie jak przyloze reke to czuje!! od czasu do czasu, ja mam nadzieje ze to kopniaki a nie jelita, bo w sumie jelita to sie tak nie czuje reka to takie jakby babelki, a te ruchy co ja czuje to tez babel ale pojedynczy duzy babel co jakis czas, dziewczyny czy to to?????

aga002,to fajoooowo:-D:-D:-D mało tego,że już to nawet ruchy...super:-) u mnie dziś nic.ale przedwczoraj baaardzo wyraźne to było.gadałam do koleżanki,gadałam...aż nagle -cisza...ona na mnie patrzy,a ja skupiona wsłu****ę się w brzuszek:-) a tam jakby koliberka wpuścić;-) miłe to,oby jak najczęściej...i do samego końca:-) czego też WAM życzę

moj dzikusek chyba dostal wiekszego pecherza i juz tak nie zachacza o mame :D....
ale 4 dni temu to nie wiedzialam co on tak tam "lata", tak se mowie: ze jak mamusia zly dzien miala i smutna chodzila to w ten sposo probowal powiedziec : "Mamusiu nie smutaj sie, jestem tutaj z toba" :)... -ajjj...

a wlasnie - zostalam pogryziona przez psa wczoraj, dzieki bogu to nic wielkiego ale szpital zaliczylam i "czyszczenie rany", jak narazie opatrunki zmieniam...

to bylo jak jakies fatum - pierw zaslablam na cmentarzu a pozniej pies mnie zaatakowal jak szlam do domu..... wrrrr :/...

Ja mam Nadię i jest to mało popularne imię, raczej się wszystkim podoba tylko czasem się pytają czemu takie ruskie a ja na to bo takie ładne. Tylko prababcia trochę "sapała" bo żona bodajże Stalina była Nadjeżdża a skrót od tego to Nadia ale już jej przeszło i teraz mówi na nią Nadziejka albo Nadia. Teraz jeśli będzie dziewczynka to mamy 3 główne ulubione Melissa, Natasza i Nina a dla chłopca ja chcę Borys (mąż się nie zgadza) albo Liam albo Antoni chociaż podoba mi się tez Ludwik po moim dziadku. Mój mąż wychowywał się w Australii stąd takie imiona uniwersalne w wymowie żeby nie było problemów jak bedą babcie odwiedzać:tak:
ja jak um mnie bedzie corcia to tez Nadia dam jej na imie :)... zakochalam sie w tym imieniu :)!
a chlopaczek bedzie Nikos :).... chociaz chcialabym by byl Irek po moim św. pamieci tacie :)

dziewczyny poczulam dzis pierwsze ruchy!!!!!! :-)chyba oszelaje z radosci!!!! :-) i mam nadzieje ze to to!!! normalnie jak przyloze reke to czuje!! od czasu do czasu, ja mam nadzieje ze to kopniaki a nie jelita, bo w sumie jelita to sie tak nie czuje reka to takie jakby babelki, a te ruchy co ja czuje to tez babel ale pojedynczy duzy babel co jakis czas, dziewczyny czy to to?????
Kochana ruchow maluszka nie jestes w stanie pomylic z niczym innym..... jest to tak piekne uczucie ze odrazu wiesz ze to on :)....
ja jak czuje mego Dzikusa to raczej to takie slabe przy dotknieciu reka ale ja to nazywam smyraniem od srodka i tak jakby ktos mnie tam delikatnie dotykal :)....
ale maly ostanio taki mniej aktywny, czyli jak P naslu****e to mowi ze slychac jak biega w babelku :D... ale ja tego juz tak bardzo nie czuje...
aaaa i brzunio mi zaczyna wyskakiwac :)...

moj dzikusek chyba dostal wiekszego pecherza i juz tak nie zachacza o mame :D....
ale 4 dni temu to nie wiedzialam co on tak tam "lata", tak se mowie: ze jak mamusia zly dzien miala i smutna chodzila to w ten sposo probowal powiedziec : "Mamusiu nie smutaj sie, jestem tutaj z toba" :)... -ajjj...

a wlasnie - zostalam pogryziona przez psa wczoraj, dzieki bogu to nic wielkiego ale szpital zaliczylam i "czyszczenie rany", jak narazie opatrunki zmieniam...

to bylo jak jakies fatum - pierw zaslablam na cmentarzu a pozniej pies mnie zaatakowal jak szlam do domu..... wrrrr :/...

ajjj Aniołku -żeśmy się tu o Ciebie martwiły:sorry2:
Rzeczywiście wczorajszego dnia nie możesz zaliczyć do udanych- ale 3maj się dzielnie i cieplutko no i dbaj o siebie :-)

2nn3lbetd9e6dbef.png

reklama
nie wiem, moze to sie smiesznme wydac ale ja widze w tym cos dziwnego - zimno bylo ze mna wszystko si, a tu nagle goraco mi, nie moge tchu zlapac i bum.... potem ten pies??..... przeciez to nie przypadek, musi to cos znaczyc.... nie wiem, moze ś.p. tato moj jest zly na mnie albo cos i nie chcial mnie "widziec"...
ehhh... nigdy mnie zadne zwierze nie zaatakowalo... :/...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry