gosienkag76
Fanka BB :)
Hejka wieczorkiem :-)
Sztuczne cycycki
boskie ostatnio chciałam staremu kupić taki cycek do miętolenia aby się odstresował
ale stwierdził że on jakiś taki zimny i woli prawdziwe
Zielona zdrówka dla Kostki
Katik co do błędów ortograficznych to ja ostatnio się naśmiałam z łóżka przez u otwarte i nie było to w twoich postach ;-)
Elvieto co tam wyczarowałaś na kolacyjkę?
gosiek Ami to ciężki przypadek z tym cycem ale to normalne że będzie się buntować, pomyśl o tym leku wtedy będziesz miała motywację że nie możesz jej dać bo to może jej zaszkodzić.
A ja lubię tylko mleczną Goplany czekoladę w fioletowym opakowaniu bo ona ma taki specyficzny smak od zawsze taki sam.
Miłego wieczorku baby:-)
Sztuczne cycycki
boskie ostatnio chciałam staremu kupić taki cycek do miętolenia aby się odstresował
ale stwierdził że on jakiś taki zimny i woli prawdziwe
Zielona zdrówka dla Kostki
Katik co do błędów ortograficznych to ja ostatnio się naśmiałam z łóżka przez u otwarte i nie było to w twoich postach ;-)
Elvieto co tam wyczarowałaś na kolacyjkę?
gosiek Ami to ciężki przypadek z tym cycem ale to normalne że będzie się buntować, pomyśl o tym leku wtedy będziesz miała motywację że nie możesz jej dać bo to może jej zaszkodzić.
A ja lubię tylko mleczną Goplany czekoladę w fioletowym opakowaniu bo ona ma taki specyficzny smak od zawsze taki sam.
Miłego wieczorku baby:-)
zdarła prawie połowę... co dało się uratowac to przykleiliśmy ale drobnych kaweleczków już nie dalo sie poprzyklejac..
ech