reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzieńdoberek:-)

Maonka pochwal się swoim nowym interesem:tak:

Pochwalę się, ale nie tu.

mamaPaulinki Zdrówka. Po kolei każdą rozkłada, ach ta pogoda zdradliwa

Hejka wieczorkiem :-)

Sztuczne cycycki :-D boskie ostatnio chciałam staremu kupić taki cycek do miętolenia aby się odstresował :-D ale stwierdził że on jakiś taki zimny i woli prawdziwe:-p

Czego to nie wymyślą. Nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest.
No, wiesz co, Gosia, zimnym cyckiem chciałaś męża odstresować?

Wronka zdrówka dla B.

Cappucino bleeee, ale inne kawy uwielbiam

reklama
Zdrówka dla Boryska!

Z cyckami mnie rozwaliłyście:-D Chociaż trochę mi humor wrócił, bo SMS od pipy K skutecznie go pogorszył:wściekła/y: Takie pipy to się powinno ze społeczeństwa eliminować dla dobra innych.

witam Panie weekendowo:-)

ja tam czekolady w każdej ilości i pod każdą postacią więc Katiczku czekam:-)

za to kawka tylko prawdziwa, czarna, gorzka, jakoś nie mogę słodkich napojów, jedyny jaki pijam to dobra czekolada na gorąco... to chyba jest uzależnienie, może powinnam się na jakąś terapię dla czekoladocholików wybrać??

zdrówka dla Boryska! mam nadzieję że to jednorazowy wybryk i już się poprawiło, Staś tak miał w tym tygodniu, 39,5, panadol i już się więcej nie podniosło

sztuczne cycki hmmmm też mi się raczej z sexshopem kojarzą, ale wszystkie chwyty dozwolone, jak tylko dziecku pomogło łatwiej przejść odstawienie....

ale się ładnie robi na polu, położę małego na jakąś drzemkę i śmigamy z J na pole korzystać póki się da

miłego dnia!

Witam pierwsza dziś jestem???

Wstałam o 6 pije już drugą kawę i obudzić się nie mogę. Jedna 3 już wyszła we wtorek kolejne dwie w natarciu, oby szybko bo mi się dziecko wykończy...
Zmykam śniadanie małej robić

hejka
włsnie jemy sniadanko.
oczywiscie jestesmy wyspani huraaa:-)
takze brak szczebli ,działa cuda.

Wronka-zdrówka dla przystojniaka B.
Mama Paulinki- oby szybko ząbki dały spokój

miłego dnia dziewczynki,
bo u mnie mniej miły z wielka góra ciuchów do prasowania, i cała reszta sprzatania, gotowania,pieczenia. :/

Mała mi zafundowała pobudkę o 5.20 i do6.40 nie spała, kaszlała i marudziła:-(
M. do 3:00 stronę www robił, więc teraz odsypia, a ja z Lenką śniadanie jem i bajki oglądam.
Poszłaby już ta moja pchła spać, bo chętnie bym jeszcze do łóżka wskoczyła.
Gardło mnie napierdziela równie mocno jak wczoraj rano. W ciągu dnia jakoś mniej. Jak do poniedziałku nie przejdzie to lecę do lekarza.

mamoPaulinki - oby ząbki szybko wyszły i nie przeszkadzały małej.

ewka - jak się Twoje szkraby dogadują? Prawie taką samą różnicę wieku będę miała;-)

filonka - fajnie, że szczebelki zadziałały. A co do obowiązków domowych to pewnie w sobotę każda Kwietniówka ma ich taką samą ilość;-)

Zdrówka dla Oleńki.

Ja dostałam @ terminowo więc nic nie robię (wszystko w tyg sobie porobiłam) i idę leżeć, skoro mała śpi.
J na grzybach, potem to bedę miała papraniny :no: a dzwonił, że ma trochę a to była 9 rano :szok:

reklama
elvie początkowo walczyliśmy ze straszną zazdrością, J. obraził się na mnie i cały czas domagał się taty, teraz już jest lepiej, czasem się bawią razem, czasem się biją, ogólnie nie jest źle:-) zdarza się że i ponad godzinę siedzą sami w pokoju i nie ma żadnych wrzasków, tylko coś tam razem kombinują, ja tylko zaglądam, długo było tak że spali na zmianę, jeden wstawał a drugi się kładł i miałam tylko 1 na głowie, w ciąży było ciężko na koniec, ale że Ty masz M w domu to na pewno sobie poradzicie!

filonka super że brak szczebli pomógł!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry