reklama

Kwietniówki 2010!!!

dla wszystkich kaszlących, ogilanych, i z temperaturą - zdrówka, zdrówka, zdrówka

co do sztucznych cycków - u mnie w firmie kilku kolesi takie ma do mietolenia - podobno odstresowuje - nie wiem nie próbowałam

reklama
Hej...

Byłam z Boryskiem u lekarza, bo cały czas gorączkuje, no i mamy antybiotyk, synus ma ostre zapalenie gardła, ale w zasadzie dobrze ,że poszlam bo równie dobrze mogloby się to przerodzic w angine...ech

A mnie się nic nie chce......chyba pójdę zaraz do wyrka...

wronka, biedny ten Borys - jak nie zapalenie ucha, to gardla... Mam nadzieje, ze szybko mu sie po antybiotyku poprawi.

Poszlam z mloda do maca, Kostka sie wybawila a ja nazarlam lodow - chyba pekne! Teraz mala padla i spi jak kamien, mam nadzieje, ze zbyt dlugo to nie potrwa. Chyba napije sie winka.

Gosia myślę, że z zębami Ami wszystko jest ok. Mateusz ma ich 8. Pierwsze zęby wychodziły nam bardzo późno, bo około roku! U nas z jedzeniem było baardzo podobnie! Nadrabiał cycem w nocy, a w ciągu dnia tylko sobie podskubywał! Dopiero po około 3 tyg. od odstawienia stwierdził, że to nie przelewki i trzeba zacząć jeść. Nie martw się. Odstawisz będzie jadła.
Chorowitkom życzę zdróweczka! u nas póki co bez choróbstwa!miód i cytryna mają jednak na nas dobry wpływ. Podaję Matiemu również tran, ale szczerze go nienawidzi!

Elvir jak to co ciepłe ubrania kozaki he he , krem na zimno :) ciepłe piżamy i takie tam :) po czasami jakoś w tych pensjonatach czy hotelach potrafią mieć cienkie kołdry . na kaszel jakis syrop dla dzieciaków bym spróbowała te nie mają alkoholu . syrpop z cebuli sobie zrób

Wronka zdrówka dla Boryska .

A mnie cos katar wodnisty dopadł w sumie normalka u mnie o tej porze roku ale innych objawów brak .

O mamo... ile chorowitkow :-( ZDROWKA!!! Barteq ma podgoraczkowy 37,7 i mam nadzieje, ze na tym sie skonczy, ale 'wiesz, jak nie wiesz'... u kuzynki na urodzinach bylysmy i mam nadzieje, ze nie pozarazal obecnej tam gromady dzieciakow, w sumie nic mu nie jest, ma lekka wysypke na pleckach, ale nie wiem, czy to jest z tym powiazane, nie bede go ciagnac na dyzur, bo apetyt ma, dobry nastroj tez... wiec chyba poczekam do poniedzialku, no chyba ze jutro cos sie wykluje.

Elvie- wiekszosc syropow na kaszel zawiera jakies tam zwiazki (nie umiem ich nazwac, bo nie jestem farmaceuta) i dlatego syropow przeciwkaszlowych sie nie podaje, syrop z cebuli tez niezly jest, wazne zeby Ci wydzielina nie zalegala, jak Ci nie minie, idz do lekarza, miejscowo moze Ci podac antybiotyk, to sie wpsikuje do gardla i kobiety w ciazy moga go brac.

Wronka- no Borysek to juz w ogole bidulek :-( ale lepszy antybiotyk niz angina, obecnie wiem co mowie :-D

reklama
Wronka - zdrówka dla Boryska!

aniam - o widzisz, o kołdrach nie pomyślałam to wezmę małej dodatkowo akrylowy koc. Termos muszę kupić. Oby katar Ci szybko minął!

Zielona - narobiłaś mi ochoty na lody, więc pocieszyłam się truskawkami homogenizowanymi:-)

Wrzuciłam Wam filmik z nasza alpinistką, mam nadzieję, że działa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry