reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Elvie mozesz też robić inhalacje z soli fizjologicznej .
Mi ogólnie kiedyś lekarka powiedziała że wszelakie cuda dla niemowlaków mozna brać . chodzi mi oczywiście o syropki itp . na gardło tantum verde np itp. czosnek sobie też może zapodaj . Twoja ginka kazała Ci brać jakieś witaminy z omega ? Bo pamiętam że przy SZymku się tym nie ciśnieniowali a już przy Oli mi lekarz ze trzy razy przypominał i sa takie zestawy już z omega własnie

Jestem i tutaj :tak:

Małż zrobił mi niespodziankę i pojawił się dzisiaj w domu :tak: no ale już śpi jak dziecko a ja kątem oka oglądam "Dlaczego nie " no i nie mogłam nie zajrzeć do was :tak:

Aniez mam nadzieję że Bartusia ominie choróbsko :tak:

Wronka zdrówka dla Boryska oby antybiotyk pomógł :tak:

Zielona to zdrówko kochana ja też piję winko :-)

Aniam Marta dla was też zdrówka życzę

Elvie w Zakopanym już spadł pierwszy śnieg fakt że na Kasprowym ale może być zimno.Weź Lence kombinezon, ciepłe buty, generalnie cieplejsze rzeczy.Jak byś potrzebowała nosidełko to daj znać to ci przywiozę na spotkanie sobotnie będzie wam wygodniej Lenkę w nim nosić.Zdrówka dla ciebie:tak:

Spokojnej nocy babeczki

Elvie aż się przeraziłam jak ten śnieg dziś zobaczyłam w TV może sanki weźcie he he :) moze będzie można jak w zimę dzieciaki po krupówkach wozić na sankach .
Dawno już nie byłam w górach ostatni raz na Małyszu jak byłam z SZymkiem w ciązy , uwielbiam skoki ale teraz z dzieciakami to raczej mało realne . ale jak podrosną :)
Może będą chciały jeździć na nartach bo ja nie umiem , bo taki mam plan że moze wtedy się w końcu nauczę .

Wczoraj wieczorem pojechałam do domu do takiej babki co u nas rzeczy wstawia , ale nie wszystko bo my raczej super drogich rzeczy nie mamy , ugadałam się z nią że przyjadę zobaczyć co tam ma fajnego .
No i sobie źródełko na ubrania dla Olki otworzyłam
Babeczka ma już dorosłe dzieci i jeszcze jej się córa trafiła ma 4 latka . Nie ma już takich maluchów w rodzinie więc kazdy jej na tony ubrań kupuje . Wczoraj od niej kupiłam kombinezon reimy na przyszły rok z dopinanym polarem , czapką , rękawiczkami , dwie kurtki przejściowe jedna na wiosnę druga na jakies 3 latka , czapki z nexta . Trzy reklamówki ubranek róznych - sukienki , bluzki , rajstopki . w sumie zapłaciłam za to grosze a ubranka same firmowe , głównie przywożone . Już się z nią umówiłam że będę do niej jeździła po ubranka . Babka zadowolona bo się pozbywa a ja zadowolona bo hurtem kupię i tanio :)

Dziewczyny - syrop z buraka zrobię jak buraki w poniedziałek kupię, czosnku i cebuli w stanie surowym nie ruszę.

aniam - gin kazała mi łykać jodid 200. Przy Lence łykałam Feminital Metafolin, teraz gin stwierdziła, że ten jodid 200 wystarczy, jeśli dbam o dietę i biorę flavon kids, a gdyby po wynikach jakieś niedobory wyszły to mi coś dodatkowego zleci. Z ubrankami miałaś szczęście:-)

Mykam się depilować, bo M. już w łóżku od 15 minut a ja się ociągam, choć obiecaliśmy sobie chodzić wcześniej spać.

Elvie tak z ciekawości pytałam bo u nas jakieś ciśnienie teraz na te omega jest . miała dwóch ginekologów bo jedną lekarkę w enelu i tego co mnie do szpitala przyjmował i oboje mi o tym mówili więc moze się powinno brać .

No z ubraniami miałam farta :) TYm bardziej że kombinezon reimy kosztuje jakieś 350 zł do tego polar 110 , czapka kolejne 110 i rękawiczki 50 . o reszcie to już nawet nie wspomnę

O pierwsza jestem , to miłego dnia .

Przypominam wszystkim o pójście na wybory :)

reklama
Druga :)))

Aniam z omega to moze byc tak ze od jedzenia sporo zalezy, a w PLu je sie za malo ryb a one sa bogatym zrodlem kwasow omega... nie wiem... moze stad ta popularnosc.

Wybory powiadasz... myslalam kilka miesiecy i w koncu mnie oswiecilo jak zaglosowac, tylko pogoda taka, ze nie chce sie nosa wysciubiac, wiec to pozniej. Na razie lezymy w wyrku i ogladamy F1 :) Kube nudzi Bartkowi sie podoba.

Bartus nie ma temperatury, wysypka znika.... jakis wirusek go przemielil... pogoda do luftu, to lata tego latatajstwa.

Aaa... gory... lubie gory... tylko stoki to ja ogladam z dolu grzanym winem w reku, bo jezdzic umiem... na biegowkach zjazdowki, to czarna magia... zawsze konczy sie na planach, ale moze dzieci sie naucza :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry