reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam wieczorkiem:-)

Wybory wybory i po wyborach ;-) uśmiech Palikota boski :-p

Elvie dla mnie też może być ;-)

Kittek zabawnie Majka musiała wyglądać w tym kościele :-) a pracy po nocach nie zazdroszczę :no: mam nadzieję że pomalutku się wszystko unormuje :tak:

Aniez może Bartolini to wyjątek od reguły z tą trzydniówką, zdrówka dla niego.I ja też bym się winka napiła ale sama z sobą to ja nie lubię pić:-p

Justa fajnie że urlop był udany a to że krótki no cóż... Zdrówka dla małża

Katik biedna Polinka z tym uszkiem, zdrówka dla niej

Zielona ty jak zawsze niezadowolona:-D czasami mały może więcej ;-):-p

Miłego wieczorku

buehehe widzę że nie jestem sama, całe życie sobie mówię, w tę zimę nauczę się jeździć na nartach i tak mi schodzi....

Wronka jak dla mnie to dobrze robisz, że nie wierzysz ślepo lekarzom tylko sama myślisz co i jak, w końcu Ty go znasz najlepiej!

Aniam & Elvie omega są najważniejsze w 3 trymestrze, wtedy najszybciej rozwija się mózg maluszka a omega 3 to wspiera, za to z rybami jest różnie, wiem ze szwedzi mieli jakieś ograniczenia co do zjadania ryb przez ciężarne, bo za dużo metali ciężkich zawierają...

zdrówka dla chorowitków dużych i małych!

a my się zdecydowaliśmy na zmontowanie chłopakom łóżka piętrowego, zobaczymy jak to będzie, na razie Staś nie wykminił jak wyleźć na górę a Jerz nieźle sobie z tym radzi

miłego dzionka!

Nie boicie się tych łóżek piętrowych ?

No wybory i po wyborach aż do wawy oddać głosa pojechałam ale wyniki po mojej myśli uff.

Katar mAM nadal ale już jest ok . U koleżanki byłam łeb pęka bo 6 dzieciaków była ale się wybawiło towarzystwo tak że teraz padło

Kittek- nooo laska wymiata... ale duzo jest naprawde zdolnych ludzi, tylko my zyjemy w czasach PRu i mega promocji, wiec ciezko im sie przebic z talentem :-(

Gosienka- to jutro zapraszam do mnie na czerwone, cobys sama nie pila :-P ja mysle, ze ktoras z wirusowek nie byla trzydniowka i tyle, najwazniejsze, ze wesoly jest ;-)

Aniam- oby katar poszedl precz... nienawidze kataru. Jak dla mnie zaden wybor w tych wyborach nie byl po mojej mysli :-( eh...

A wlasnie, u nas tez nie bedzie na razie wyjscia, wiec lozko pietrowe zakupimy i Ewka- czekam na relacje, bo przyznam sie, ze mam cykora:eek:, chociaz znam takich, co spali i przezyli, no i Kuba w nocy w ogole nie wstaje, nawet na siku :cool2: to mnie pociesza :-D

Ostatnia edycja:
Kittek, ona jest świetna...no szok normalnie. Aż się wzruszylam. W.H była zawsze moja idolką. Sam uwialbiam spiewac i czesto wlasnie jej piosenki sobie spiewalam. Brałam udział w róznych konkurasch, ale nigdy nie odważylabym sie zaśpiewac jej piosenki, bo wiem jakie sa trudne. Super, aż mam ciary. Tyle lasek podchodziło do repartuaru W.H i jeszcze żadnej sie nie udało....

wybory...też się cieszę , bo równiez po mojej mysli heheheh

Trzy razy słuchałam tej Julii.. Wymiata to mało powiedziane. Zaśpiewała tak czysto, bez ozdobników, które robi Whitney, ale tak w nutę, że szczęka opada.. Szok! A tak niepozornie wygląda.. Czekam na kolejne odcinki z jej udziałem:tak:

Aniez Emilo spał na piętrówce a on z tych co w nocy zawsze do kibelka chodzą i nigdy mu się nie zdarzyło z łóżka spaść.Fakt pierwsze kilka nocek to spaliśmy jak na szpilkach ale potem już był luz.I tak jak pisała Aniam te łóżka mają wysokie barierki do góry i to zabezpiecza przed wypadnięciem.My mieliśmy a właściwie jeszcze mamy bo zostawiliśmy dla Helenki piętrówkę z firmy vox ( niestety linku wam nie wkleję bo nie mam) To taka piętrówka ale jednoosobowa bo na dole jest biurko i duża pojemna szafa, rewelacja jak dla mnie:)

reklama
Gosienko, inny moj znajomy mawial, ze lepszy maly i figlarny nizli duzy i niezdarny :-D

Aniez, procenty w trakcie procesu ogrzewania wyparowuja, wiec ja tam bym sie nie przejmowala antybiotykiem. Dobre grzane winko (uwielbiam! nawet bardziej niz szarlotke i czekolade) to balsam dla duszy i ciala. Co do trzydniowki, to wszedzie pisza, ze to sie przechodzi raz. Kwiatek tez wspominala, ze Tmek mial to dwa razy, choc za drugim razem bezwysypkowo.

Aniam, z lozkami pietrowymi i zaliczaniem gleby, to podobno jest tak, ze jesli dziecku blednik funkcjonuje prawidlowo, nawet we snie jest czynny i nie pozwala na spadniecie z pietrowego wyrka. Z drugiej stron, ja z blednikiem nie mam klopotow, a kilka razy z normalnego lozka spadlam. Dodam, ze dziecieciem bylam, wiec upojenie alkoholowe w gre nie wchodzi :-)

Katik, zdrowka dla Polci.

Wronia, to mam nadzieje, ze to jednak nie zapalenie gardla i Borys bedzie zdrowiutki za chwile. Jasne, idz na kontrole, ale szprycowanie antybiotykami bez potrzeby - bez sensu...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry