Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dodam, ze dziecieciem bylam, wiec upojenie alkoholowe w gre nie wchodzi![]()

procenty w trakcie procesu ogrzewania wyparowuja, wiec ja tam bym sie nie przejmowala antybiotykiem.
Co do trzydniowki, to wszedzie pisza, ze to sie przechodzi raz.
O nartach było, ja też z tych niejeżdżących. Dziewczyny jak nam dzieci podrosną to musimy się razem na stok wybrać i zbiorowo z jakimś przystojnym instruktorem się nauczyć bo nas dzieci wyśmieją![]()
Nie boicie się tych łóżek piętrowych ?
Gosienko, inny moj znajomy mawial, ze lepszy maly i figlarny nizli duzy i niezdarny
Super masz znajomych heheheheh:-)
Aniam, z lozkami pietrowymi i zaliczaniem gleby, to podobno jest tak, ze jesli dziecku blednik funkcjonuje prawidlowo, nawet we snie jest czynny i nie pozwala na spadniecie z pietrowego wyrka. Z drugiej stron, ja z blednikiem nie mam klopotow, a kilka razy z normalnego lozka spadlam. Dodam, ze dziecieciem bylam, wiec upojenie alkoholowe w gre nie wchodzi :-)
Heheehehehe. U mnie z błędnikiem też wsio ok, również dziecieciem byłam, wiec % w gre nie wchodzą, ale z pirtowego w nocy spadłam...heheheh, fakt nie było barierki. Pamietam,że przez trzy dni mialam traume i nie chcialam juz spac u góry , ale później mi przeszło:-). Dodam ,ze miałam wtedy jakies 7-8 lat:-)
cześć![]()

a ja biedny żuczek muszę na zakupy iść bo w lodówce już tylko światło ;-)