elvie3
Fanka BB :)
marta - świetne wieści!!
mamusiu - dziękuję!! W ramach rekompensaty coś Ci do paczki zapakowałam - mam nadzieję, że się dzięki temu zrelaksujesz i ucieszysz;-)
kittek- moja padła po 14.00 i 2h spała, co mnie trochę martwi, bo dzisiaj poniedziałek, więc o 20:30 mam konferencję i się martwię, że Lena do tego czasu nie zaśnie i M. będzie z nią walczył w drugim pokoju, a mnie to rozprasza.
Popołudnie spędziłam na poczcie - ponad 2h, a przy okienku 25minut, reszta w kolejce
Później migiem do firmy, a wracając do Mc Donald's wpadliśmy. Młoda dostała owoco-jogurt, ale średnio jej smakował, więc mamusia zjadła. Lenka za to dossała się do ciastka sezonowego i wyżebrała frytkę od dziewczynki obok
W ogóle gaduła się zrobiła i otwarta jest bardzo, każdego zaczepia, a w filii oriflame to już w ogóle jak szogun gania, nikogo się nie wstydzi i o wszystko, co che - upomni, a pracownicy ją uwielbiają, więc dzisiaj chwilę posiedziała na ladzie w recepcji a później nawet na zaplecze do kierownika poszła dokumenty zanieść;-)
Mykam, bo fuja jest i mała piszczy..
mamusiu - dziękuję!! W ramach rekompensaty coś Ci do paczki zapakowałam - mam nadzieję, że się dzięki temu zrelaksujesz i ucieszysz;-)
kittek- moja padła po 14.00 i 2h spała, co mnie trochę martwi, bo dzisiaj poniedziałek, więc o 20:30 mam konferencję i się martwię, że Lena do tego czasu nie zaśnie i M. będzie z nią walczył w drugim pokoju, a mnie to rozprasza.
Popołudnie spędziłam na poczcie - ponad 2h, a przy okienku 25minut, reszta w kolejce
Później migiem do firmy, a wracając do Mc Donald's wpadliśmy. Młoda dostała owoco-jogurt, ale średnio jej smakował, więc mamusia zjadła. Lenka za to dossała się do ciastka sezonowego i wyżebrała frytkę od dziewczynki obok
W ogóle gaduła się zrobiła i otwarta jest bardzo, każdego zaczepia, a w filii oriflame to już w ogóle jak szogun gania, nikogo się nie wstydzi i o wszystko, co che - upomni, a pracownicy ją uwielbiają, więc dzisiaj chwilę posiedziała na ladzie w recepcji a później nawet na zaplecze do kierownika poszła dokumenty zanieść;-)Mykam, bo fuja jest i mała piszczy..