reklama

Kwietniówki 2010!!!

jeszcze nie mam foty, jutro coś pstryknę to się pochwalę!
ja właściwie też mogłabym się obudzic i sobie coś cieplejszego kupić, ale nie mam już w tym miesiącu kasy. Muszę poczekać.
Mam ten problem, że ja wszędzie autem. do dziś nawet kurtki nie miałam w aucie, tylko w swetrze biegałam!
z małym na spacer mam naczelna kurtkę, co tylko po mojej wichurze w niej chodzę, bo dalej się nie nadaje!

reklama
No to zdycham na żołądek nie śpie od 2 godzin tom jestem.

Aniam Ty kiedys mowilas o takim programie do aukcji na allegro, podalabys mi bo bardzo mi zalezy na pewnej kurteczce dla Antoski :-) ?? I powiedz mi ile sekund przed koncem go ustawiasz na strzał ??

Dzisiaj cieżki dzien koncza sie plytki w lazience i malowanie w kuchnio-salonie, i wchodzi drugi fachman na reszte pokoi. Wiec od rana do wieczora z Antoska na wygnaniu, W dołączy o 18

Miłego dnia

my też już grzejemy :)
Zdrówka dla Poli

Dziewczyny wczoraj zadzwoniła do mnie babeczka ze żłobka - aby dać Julce rękawiczki bo taki zimno - a na spacery trzeba chodzić. Więc wczoraj wieczorem tour the sklep w poszukiwaniu rękawiczek

Dzieńdoberek :-)
Helenka przespała dzisiaj calutką noc :tak: i obudziła nas bo prawie zaspaliśmy do szkoły :-D
U nas jeszcze nie grzeją ale czekam do 15 :tak:

Nata wczoraj jak byliśmy na spacerku to też Helenka miała zimne łapki więc nie ma się co dziwić że musiałaś kupić rękawiczki przecież u was to zimniej niż u nas.

Isabela współczuje rewolucji żołądkowych mam nadzieję że szybko miną.

Aniam dobrze że klientów masz :tak: i nie ma się co dziwić ze ludziska w szczerym polu z zakupami bo jeszcze tydzień temu letnia pogoda była a teraz...

gosia ja też poproszę o fotki i ubieraj mi się cieplej bo jak się przeziębisz i na spotkanie nie dotrzesz to wiesz ;-) Twój Mati przypomina mi mojego Emila jak zaczął chodzić do przedszkola, ryk przez cały czas, to takie egzemplarze;-)

Zielona zdrówka dla Kostki, możesz brać Kostkę na kolana i wtedy zrobić jej inhalację, sama sobie będziesz wciągać;-) Kurcze a może przesłać ci ziółka do inhalacji tylko nie wiem czy nie cofną.Daj znać to coś się załatwi:tak: Fajny avatar :-D

Marta super wieści z tym genetykiem :tak:

Kittek kominka wam zazdraszczam:tak: Nie ma nic wspanialszego jak usłyszeć od dziecka Kocham :tak:

Katik zdrówka dla Poli i mam nadzieję że dzisiaj już czuje się lepiej.

Elvie Lenka to towarzyska się zrobiła ale to fajnie :tak:

Maonka jak tam po zebraniu wspólnoty ?

Filonka ja też ciepłolubna ale moje dzieciaki i małż nie, więc ja siedzę opatuchana a oni ganiają na bosaka :-D

MamoPaulinki dla mnie ta pogoda to koszmar bo mój romantyzm ;-) w rękach i nogach się odzywa :-(

Mamusia zalatany masz tydzień oj tak ;-)

Miłego dnia

Dzień doberek...
poczytałam w takim pośpiechu że połowe zapomniałam
ale co najważniejsze- zdrówka , zdrówka, zdrówka. U mnie w pracy dziewczyny się po kolei rozkładaja a ja się boje że i mnie coś dopadnie, a co za tym idzie Tośka- oby nie!!
Od dzisiaj zaczynam kuracje rutonoscorbinem :)

Gosia- jak ostatnio byłam w IKEI , to już oczami wyobraźni widziałam co się zmieni a Antosiowym pokoju jak zmienimy wyrko- ale to dopiero na wiosnę.Póki ładnie sobie lula w swoim łóżeczku to nie ma się co spieszyć do zmian.

A ja dzisiaj po raz pierwszy założyłam już kozaki - zreszta nie mogłam się doczekać tego dnia bo kupiłam je juz ze 3 tyg temu i leżały w kartonie. W weekend pojade na polowanie nowej kurtki dla siebie i całego osprzetu dla Antka- buty, kombinezon, czapke , szalik,rekawiczki i koniecznie ze dwie piżamki- bo u nas tylko jedna piżamka w zasobach:)No i od wczoraj grzeją- my póki co w domu jeszcze nie bo jakoś aż tak zimno nie jest....

miłego dnia....zaglądne później

Witam,
u nas paskudnie - zimno i pada. Zadzwonię dzisiaj do spółdzielni zapytać, kiedy zaczną grzać, bo Lenka w nocy marznie i jak tak dalej będzie to nigdy nie przestanie kaszleć:-(
M. pojechał rano podać busem przesyłkę mojej mamie do Rio, dzwoni i mówi, że się poślizgnął z wrażenia, jak kierowcę zobaczył - kierowcą busa jest nasz słynny stolarzy Pieczarka:szok:
Gardło mnie nadal boli i senna jestem, ale trzeba młoda zbawiać.

nata - w h&m widziałam fajne rękawiczki ostatnio
kamisia - mnie się do kozaków nie spieszy, ale jak trzeba to nie ma wyjścia..

Miłego dnia;-)

aby dać Julce rękawiczki bo taki zimno - a na spacery trzeba chodzić. Więc wczoraj wieczorem tour the sklep w poszukiwaniu rękawiczek

Nata- o mamo... to ile u Was jest stopni??? U nas dzisiaj o 7:30 w aucie pokazalo mi 15, wiec dzieciaki bez czapek lataja (bo przeciez, jak B. zaloze czapke to wrzeszczy, a K. nie zalozy czapki, skoro B. nie ma... pozniej sie tym zajme) i w takich lekkich kurteczkach, o rekawiczkach to nawet jeszce nie pomyslalam... no, ale u Was to wierze, ze moze byc chlodniej :tak:

Kamisia- kozakami, to juz w ogole mnie zaskoczylas :laugh2::szok:

Gosienka- a dlaczego do 15??? To jakas magiczna data? kiedys tak bylo, ale teraz to juz nie obowiazuje, jak Wam zimno to dzwon do administarcji (chociaz wiem, ze niektorzy dobrze znosza chlod np. moj stary i moje dzieci, bo ja jestem zmarzlak).

Elvie- z tym ogrzewaniem i cieplem to jest tak, ze czesto dzieci w ogrzewanych pomieszczeniach dosc dlugo maja such kaszel, wiec i tak zle i tak niedobrze, ale tez bym poszla do spoldzielni/ administarcji z pytaniem co z ogrzewaniem.

Iza- zdrowka!

reklama
witam panie!

jakoś tak przez tą pogodę zupełnie weny nie mam, nic mi się nie chce... ehhh

elvie a słynny pan Pieczarka schody już skończył?:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry