reklama

Kwietniówki 2010!!!

Haha, Ami swietna jestes :-) alez to musi uroczo wygladac jak biega za tym piesiurkiem :-)

Mamusiu
, cudowna Kobieto wiedzialam ze na ktoras z Was bedzie mozna liczyc :-)

U nas dzis obiad sponsoruje Pizza Hut. I tak szczytem mozliwosci bylo, ze poodkurzalam podlogi po tym jak Polka rozkruszyla polowe babki piaskowej na ziemie...

reklama
Witajcie :-)
Niezmiennie zdrówka dla wszystkich chorych i cierpiących, Gosienka ja też romantyczka :-D
U nas zimno nie jest ale wieje i z przerwami leje a ja autobusem na rehabilitację :no: jak ja mam wyzdrowieć?
Czapki mam z zeszłego roku, małej wolniutko rośnie główka, jeszcze dokupiłam jej wyjściową białą a rekawiczki i szaliczek też już upatrzone tylko zamówić trzeba. Dziś przyszła przesyłka z bidonem i kubkiem i odstawiamy na dobre butelkę, to może z jedzeniem się poprawi :crazy:
Zmykam dalej poczytać na szybko, na nic ostatnio czasu nie mam :zawstydzona/y:

Chorowitkom zdrowia! Zaraz nam się całe forum pochoruje, codziennie ktoś..:-(

ewka - w wielkich bólach, ale skończył;-)

gosienka - ja też ciepłolubna, do tego stopnia, że rok temu sobie kołdrę na urodziny zażyczyłam:-D

Wyobraziłam sobie szczekającą Ami:happy:

Lenka Alladyna ogląda, a ja odpoczywam korzystając z tego, że po raz pierwszy od nie pamiętam kiedy nie musiałam iść na pocztę:-)
Za oknem bez zmian: szaro, buro i ponuro..

No kurcze starosc nie radosc, normalnie stygne powoli :-)

:-) zdrówka życzę

Katiczku, Zielona Wam również szybkiego powrotu do zywych

Gosiek gratuluję psiaka, może jak się Ami zajmie to choć trochę Tobie odpuści?
Gosiek- Ami smieszna jest :-) ale wiem o czym piszesz, bo moje pongo lata za kotem na czworaczka i tez szczeka :-)

hehe, skąd ja to znam... S tez nie da sobie przetłumaczyć, że to nie auau tylko miau:-)

Ja nie mam coś nastroju na pisanie...
nadrobiłam, zdrówka życzę wszyskim maluszkom i ich mamusiom.

Byłam dziś na pogrzebie taty mojej przyjaciółki. Dobrze,że mój T pojechał ze mną, płakałam z Magdą i jej rodziną jak bóbr, na radę pedagogiczną pojechałam opuchnięta. Do tego jak wyjechałam do pracy na 9tą tak wróciłam z rady po 18tej... Maja się stęskniła i nie odstępuje mnie na krok.

Powiem jedno:

Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą....

Gosiek- ale śmieszek z AMI, widze, że podobnie przeżywa dzień jak nasz mały. a co do pogody - zazdroszcze. My dzis z halnym walczyliśmy , co by tylko pieskom jeść dać, Kacperek tylko krzyczał buuu,buuu (zimno)
Wronka- zdrówka

Jestem wieczorkiem

Dzieciaki już śpią bo Emila strasznie głowa bolała:no: a Mateusz przeżywał bo jutro ma swoje pasowanie pierwszoklasisty:tak:
Uwielbiam ciszę ;-)

Kittek przytulam i masz rację niektórzy ludzie za szybko odchodzą :-(

Katik Zielona Wronka zdrówka dla was kobietki

gosia prześlij nam trochę ciepełka :tak: A z Ami to się nieźle uśmiałam:-)

Elvie w Rio też wieje, pada i ogólnie bleeee

MamoPaulinki to założyć musimy klub romantyczek ;-) kurcze biedne jesteście z tym dojazdem na rehabilitację :no:

Miłego wieczorku

reklama
No to zdycham na żołądek nie śpie od 2 godzin tom jestem.

Aniam Ty kiedys mowilas o takim programie do aukcji na allegro, podalabys mi bo bardzo mi zalezy na pewnej kurteczce dla Antoski :-) ?? I powiedz mi ile sekund przed koncem go ustawiasz na strzał ??

Dzisiaj cieżki dzien koncza sie plytki w lazience i malowanie w kuchnio-salonie, i wchodzi drugi fachman na reszte pokoi. Wiec od rana do wieczora z Antoska na wygnaniu, W dołączy o 18

Miłego dnia

No właśnie ze snajpera korzystałam .

Gosia ehh jak ja kocham upały prześlij nam troszkę słoneczka jak się da .

U mnie już piec działa więc mam ciepło , ale w morozy i tak jest srednio bo bym się za gaz nie wypłaciła , chyba przywykłam . W niedzielę byłam w wawie u kolezanki w bloku miałam wypieki z goraca , Ola tak samo . chyba się zimnolubni zrobiliśmy .

U mnie dzieciaki czapki noszą od kilku dni , ale rano było 8 stopni po przedszkolu im daruję .
Do tego durni rodzice nie chcą żeby dzieciaki w przedszkolu wychodziły na dwór w zimę . porabało tych rodziców czy jak ?:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry