reklama

Kwietniówki 2010!!!

Do tego durni rodzice nie chcą żeby dzieciaki w przedszkolu wychodziły na dwór w zimę . porabało tych rodziców czy jak
no.gif

:szok::szok::szok: a niby dlaczego??? U nas była afera w dokładnie odwrotną stronę, bo w zeszłym roku wychodzili za mało (jednak mieli jeszcze spanie, a to conieco rozwalało dzień).

reklama
Katik - a to by baaaaaaardzo ciekawe było:-D

Zielona - pogadam z M. i jak się można to on te odcinki, które ma wrzuci na mój serwer i sobie będziesz mogła oglądać. Albo Ci płyty wyślemy;-)

Dzieńdoberek :-)
Słoneczko dzisiaj widać tyko temperatura niska ale mam nadzieję że wzrośnie :tak: Budzę się rano a tu w mieszkaniu cieplutko, zaczęli grzać jupppppi:-D no i jeszcze Helenka calutką noc przespała i obudziła się z suchą pieluszką potem ładnie zrobiła siusiu na ubikację więc mamusia zachwycona bo od wczoraj mówimy pieluszce pa pa i jak na razie dobrze nam idzie :tak:
Dzisiaj mój średniaczek ma pasowanie na Pierwszoklasistę więc imprezka się w szkole szykuje.

Mamusia na kaca nic nie pomogę bo ja nigdy takowego nie miałam;-)
Papatki

Mamusiu ja mam ten sam "problem" co Gosieńka, kaca nie miewam, wręcz przeciwnie, wstaję rano, posprzątam po imprezie, pół dnia pastwię się nad K, bo on już tak dobrze nie ma... ogólnie czuję się dużo lepiej niż normalnie:-)

Kittek masz racje, dopiero jak ktoś odchodzi widzimy jaki był nam bliski...

Witam z rana

chłopaki się chwilę sobą zajmują, a ja próbuję się jakoś dobudzić, za oknem szaro i znów nic mi sie nie chce... ehhhh.... jesień....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry