gosienkag76
Fanka BB :)
Aniez dzwoniłam ale on stwierdzili że tylko ja jedna zgłaszam że mi zimno więc ma spokojnie poczekać te 4dni ;-) No własnie u nas dzieciaki i małż to gorące dusze a ja ciepłolubna 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Iza ja nie Aniam, ale napisze Ci jak ja to robie, jest taka strona jak snajper.net, daje tak 4 lub 3 sekundy przed koncem aukcji. Tam musisz się zajestrować, podac hasło z allegro. Raczej jest niezawodnyNo to zdycham na żołądek nie śpie od 2 godzin tom jestem.
Aniam Ty kiedys mowilas o takim programie do aukcji na allegro, podalabys mi bo bardzo mi zalezy na pewnej kurteczce dla Antoski :-) ?? I powiedz mi ile sekund przed koncem go ustawiasz na strzał ??
Dzisiaj cieżki dzien koncza sie plytki w lazience i malowanie w kuchnio-salonie, i wchodzi drugi fachman na reszte pokoi. Wiec od rana do wieczora z Antoska na wygnaniu, W dołączy o 18
Miłego dnia
Nata- o mamo... to ile u Was jest stopni??? U nas dzisiaj o 7:30 w aucie pokazalo mi 15, wiec dzieciaki bez czapek lataja (bo przeciez, jak B. zaloze czapke to wrzeszczy, a K. nie zalozy czapki, skoro B. nie ma... pozniej sie tym zajme) i w takich lekkich kurteczkach, o rekawiczkach to nawet jeszce nie pomyslalam... no, ale u Was to wierze, ze moze byc chlodniej![]()
. No kurcze starosc nie radosc, normalnie stygne powoli :-)wczoraj rano było 5 stopni a w dzień temperatura podniosła sie do 9 - szałNata- o mamo... to ile u Was jest stopni??? U nas dzisiaj o 7:30 w aucie pokazalo mi 15, wiec dzieciaki bez czapek lataja (bo przeciez, jak B. zaloze czapke to wrzeszczy, a K. nie zalozy czapki, skoro B. nie ma... pozniej sie tym zajme) i w takich lekkich kurteczkach, o rekawiczkach to nawet jeszce nie pomyslalam... no, ale u Was to wierze, ze moze byc chlodniej![]()

moi rodzice mają yorka i teraz urodził sie jej szczeniaczek ma 3tyg Natalka jest tak zafascynowana że wczoraj wzięła miskę Pinki (imię psa) stanęła na czworaka i udawała że je i do tego sapała jak piesek ;-)
zdrówka !