reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Elvie nam się S pokazał w 20 tygodniu, także nie liczyłabym na poznanie płci tym razem, może na następnej wizycie się uda, z tego co pamiętam to pierwsza się określiła Katikowa Pola, chyba jakoś koło 17 t.c.

Agnieszka gratki dla M.!

Akaata zdrówka dla Oli, mam nadzieję że to "tylko" przeziębienie, S jakoś w czerwcu miał obturacyjne zapalenie oskrzeli i to był koszmar

czyli jednak pielucha to jeszcze norma w "naszym" wieku, dobrze, bo już się bałam, ze do tyłu jesteśmy...

o ile dobrze pamiętam to Natalka pokazała się na około 22-23tc
moja pchła robi siusiu na sedesik czesto sama woła ale jak jest mocno zajęta zabawą to nie ma mocnych wali w pieluchę ;-)
mam dzisiaj ochotę na placuszki z jabłkami chyba zrobię na kolację mniammmm

Witam się szybciutko,

idę obiadek pichcić, Maja zjadła u babci, a teraz dla nas coś na szybko zrobię.

Zdrówka dla chorych maluszków.

Gosieńka no widzisz :)))) a niedawno rozmawiałyśmy od odpieluszkowywaniu :) Brawa dla Helenki!
Nata i Aga dla Waszych brzdąców również ogromne brawa!
Elvie u nas Maja się pokazała ok 26tyg, a mojej koleżanki dzidziś jeszcze się nie zdradził, a jest w 33 tyg ;)

Zmykam, zajrzę wieczorkiem :)

Ostatnia edycja:
Zdrowka dla Luski!

Mamusiu, grunt to do kaca nie dopuscic, a jak juz jest, to stosuj zasade - czym sie strules, tym sie lec.

Elvie, buziol dla M. Ja nie pamietam dokladnie kiedy poznalam plec Zenerki, ale bylo to chyba jakos tak kole 14tc. No i pamietaj, ze jak USG widzi chlopca, to i tak moze sie okazac, ze to dziurawiec. No i mi sie cos zdaje, ze tam baba siedzi :tak:

Kostka uzadzila mi pobudke o 5:30. Normalnie kocham ja nad zycie :-)

reklama
Dzięki dziewczyny!
Musiałabym moje wpisy wstecz przejrzeć, bo nie pamiętam, kiedy się Lenka ujawniła, ale wydaje mi się, że dość szybko to było i wiem, że na początku gin wspomniała coś o dziewuszce a na następnym USG już na 100% potwierdziła.

Zielona - przetestujemy Twoją intuicję co do Zdzisławy;-)

Ależ się na mnie dzisiaj ludzie na poczcie nawściekali, jedno okienko czynne a ja podeszłam i wyciągam 2 paczki i 31 listów:cool2:

Puszczam małej film na you tube, jak mała Iza naśladuje odgłosy zwierząt:
Iza pokazuje jak robią zwierzątka - YouTube

Lenka go uwielbia i sama też próbuje mówić:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry