reklama

Kwietniówki 2010!!!

Elvie nam się S pokazał w 20 tygodniu, także nie liczyłabym na poznanie płci tym razem, może na następnej wizycie się uda, z tego co pamiętam to pierwsza się określiła Katikowa Pola, chyba jakoś koło 17 t.c.
Zgadza sie, Polka z kwietniowych dzieciakow pokazala sie pierwsza w 17 tygodniu, potem byl Bartolini Aniezowej.

Graty dla tych co coraz blizej odpieluchowania:
Helence, Julce, Kostce, Natalce, Markowi... kogos pominelam? Wybaczcie.
Moja Pola jeszcze siura do pampersa, choc czasem widzac nocnik wola juz siiii, i chce siadac, to jednak jeszcze nie doczekalam sie nawet najmniejszej kropelki.

Pola dzis ma kiepski dzien, dopiero zasnela, choc podchodow robilysmy 8! Juz zmeczona bylam tym bieganiem z nia na gore, i po chwili schodzeniem na dol, bo panienka nie reflektowala na spanie.
Zabieram sie za obiad.

reklama
Chcialam odszukac info kiedy Kostka sie ujawnila. Otwarlo mi sie forum na aniolkowych ruchach w 10tc i odechcialo mi sie szukac dalej. Moze wieczorem odgrzebie gdzies USG.

Elvie, bedzie dziurawiec jak nic;-)

Mala znow zawolala siiiii i nasiurala do nocnika, wstala i zaczela pokazywac paluszkiem, ze w srodku jest sii:-)

Chcialam odszukac info kiedy Kostka sie ujawnila.
Otwarlo mi sie forum na aniolkowych ruchach w 10tc i odechcialo mi sie szukac dalej. Moze wieczorem odgrzebie gdzies USG.
buahahahha
poprawilas mi humor :-D:-D:-D

EDIT
Zielona, o plci pisalysmy na zdrowotnym watku, nie wiem czy pamietasz, wiec tam szukaj. No i musialo to byc pozniej niz 27/10 bo wtedy dokladnie Polka sie pokazala.

Ostatnia edycja:
hejka
Dopiero wróciliśmy ze szkoły, Mateusz to już pełnoprawny uczeń klasy pierwszej :tak:Tatuś zabrał nas z tej okazji na obiad :-)

Elvie u nas Helenka ujawniła się chyba w połowie ciąży ale powiem ci że kilka dni przed cesarką miałam robione usg w szpitalu i tam sam ordynator stwierdził że to jednak chłopak :szok: normalnie szok a w domu już wszystko przyszykowane dla dziewczynki;-) Moja ginka robiła mi cesarkę i powiem ci że była zdenerwowana co tam z brzuszka wyciągnie, nawet siostry żartowały że zamiast Helenki to będzie Henryk :-D Emil też do końca miał być laską a z brzucha wyskoczył chłopak :tak: Na sto procent to będziesz pewna jak już dzidzia będzie w twoich ramionach :-)

Agnieszka brawo dla Marka :tak:

Z tym odpieluszkowywaniem to chyba jest tak że to dziecko musi być gotowe bo na siłę to nic nie da się zrobić.Mateusz to był taki przypadek że pewnego dnia ściągnął pieluchę usiadł na nocnik i zrobił siusiu i już nie pozwolił sobie jej więcej założyć nawet na noc.

Akaata zdrówka dla Oli

Idę lekcje przejrzeć Emilowi i przypomnieć sobie zasady ortografii bo jutro ma dyktando.

Pa

Zielona - musisz coś w nagrodę Kostce za nocnikowanie dać;-) Przepis Ci doszedł? Jeśli chodzi o to czytanie to raczej jest to zapamiętywanie obrazów.

Ukroiłam M. kawałek sernika z galaretką&żurawiną i mu córcia cały zjadła:szok: Za chwilę 20dag malin na raz wciągnęła. Nie wiem zupełnie, gdzie ona to wszystko mieści. Teraz przyszła i mi malinowe całusy sprzedaje. Słodzinka:-)

Bylsmy na targu. Zimno jak nie wiem co.

Elvie, doszly, a teraz probuje je otworzyc. Zobaczymy co to bedzie :tak:

EDIT:

Poki co sciaagnelam pierwszy odcinek i wyglada na to, ze chodzi :D Dzieki wielkie. Teraz przynajmniej debilnych meksykanskich filmow nie bede musiala ogladac, albo innych meczow

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry