reklama

Kwietniówki 2010!!!

wITAM​
dOPIERO wrócilismy z nocki od koleżanki,
teraz po póżnym obiadku dopijam Katikowa czekoladę ;-)oj odkąd dałas ten przepis, my z K nie możemy sie oprzeć.:tak::-D no a tyłek też rośnie:-)

Agnieszka- współczuję choroby żołądkowej,czymże się tak potruliście???:confused2:
Marta- gratuluję Oleńki postępów, tak wiec wytrwałości, bo najgorsze to sie macie z tymi podrózami.
Zielona- nawet nie wiem co napisać o tym widoku, którego musiałaś doświadczyć,:szok: i straszne to smutne.
zdrówka dla wszystkich!
zadowolenia z przemian fryzjerskich.!

reklama
też już próbowałam czekolady z przepisu Katikowej i była rewelacyjna :tak:
Filonka mąż przywiózł pizze i on już wcześniej zjadł 1/4 i nic mu nie bylo. Ja zjadłam 1/4 i myślałam że padnę...i tak się męczylam do 2 w nocy... teraz jest już lepiej ale ciągle czuje w żołądku taki niesmak :no: A. dopiero teraz zasnął. Bidulek od wczoraj rana nie spał...
A nocka u koleżanki musiala być udana skoro dopiero wróciliście ;-) :-D
Zielona o kurcze ... aż mnie otelepało z zimna na samą myśl...

Aga, zdrowka.

Ide przeczytam dokladnie te czekoladowe przepisy i moze sie skusze. Z chili odpada. Nie lubie mieszanek slodko ostrych, ktore tutaj sa tak popularne. Czekolada z chili lub owoce z chili to norma

Niedawno wróciłyśmy.

jestem padnięta po maratonie liceum-gimnazjum-uczelnia-zakupy.
Moi uczniowie mile mnie dziś zaskoczyli z okazji dnia nauczyciela. Jedna z klas poza czekoladkami zrobiła prześliczną kartkę z podpisami od każdego ucznia i obrazkami. Aż się wzruszyłam ;)

Mąż na służbie więc czeka mnie długi wieczór przy książkach.
Jutro mam wolne więc mogę noc zarwać.

Wieczorkiem jeszcze do Was zajrzę :)

kittek - fajną niespodziankę Ci zrobili:-) a ja aż zaczęłam sprawdzać, czy się data dnia nauczyciela zmieniła:-D ale została bez zmian i ten dzień jest jutro. Trzeba będzie cioci Lili mojej ukochanej niespodziankę zrobić jakąś, prawie bym zapomniała..

AGnieszka tak wiec zdrowia, a noc owszem nalezy do udanej, miła babska kolacja, winko, rano zakupy wspolne, i co najwazniejsze przypomniała mi o składaniu wniosku o rodzinne, na pampersy styknie.:-D bo to do końca pazdziernika termin uppływa.
kittek-super masz uczniów.

witam jakoś tu pusto wieczorkiem!
Ja dziś wróciłam do domu o19h, po całym dniu pracy i wywiadówce. Mały mnie na krok nie odstępował taki był stęskniony.
Zapraszam na czekoladę. po dniu nauczyciela mam jej tyle, że wszystkie się najemy!
Jestem taka szczęśliwa, bo pani w Żłobku powiedziała, że Mateusz się otworzył, już nie płacze tyle i nawet dotknąć się da, bez ryku! Może się już przekonał!
Marta super, że Ola robi takie postępy. Duża zasługa w tym Twoja, ale pamiętaj, że wiele dzieci rehabilitowane stoją w miejscu, więc tylko się cieszyć!! Ja też taka jestem, że jak chodzi o Matiego i jego zdrowie, zaraz się rozklejam. Głowa do góry, będzie dobrze!!!
Elvie, Gosia zadowolenia ze swoich fryzur!
Zakatarzonym dzieciaczkom zdrówka!
Kittek co tam czytasz po nocach? wrzesień minął na szczęście trochę papierów mniej!
Aga musieliście zjeść coś nieświeżego! albo jakś trzydniówka się przyplątała. Grunt, że chłopaki zdrowi! Wam również powrotu do zdrowia życzę i elektrolity sobie weźcie na zregenerowanie organizmu!

Filonka, ciesze sie ze czekolada smakuje. Na odrobine rozpusty kazdy czasem moze sobie pozwolic. Ja tam na modelke bym sie nie nadawala, bo co jak co, ale zycia wiecznie na diecie sobie nie wyobrazam. Zycie jest za krotkie by sobie na jakies przyjemnosci czasem nie pozwolic.

Gosia- swietnie, ze Mati sie przelamal, oby teraz bylo juz tylko lepiej.

reklama
Witamy się wieczorkiem :-)

Uśmiałam się dzisiaj z Helenki bo kładę ją do łóżka a tam leży chyba z 10 resoraków koło poduszki :-D Pytam się jej z czym będziesz spać a ona na to że z brum brum :tak:

Katik masz rację z tą dietą ;-) właśnie siedzę i zajadam się krówkami :-D

gosia super że Mateuszek małymi kroczkami ale przyzwyczaja się do żłobka, będzie dobrze zobaczysz.

Filonka masz rację te rodzinne to na jedną paczkę pampersów ci tylko starczy :no:

Agnieszka bidy wy nasze teraz to pewnie na pizzę patrzeć nie będziecie mogli .

Kittek ty super nauczycielką jesteś więc nie ma się co dziwić że cię uczniowie bardzo lubią :tak:

Zielona i jak tam czekoladę już zrobiłaś?

Elvie mój kolor włosów sama ocenisz w sobotę bo fotkę sobie zrobiłam aparatem ale zanim mi małż zgra znowu zdjęcia to dwa miesiące miną a wtedy to kolor już wyblaknie ;-)

Spokojnej nocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry