reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
W dniu nauczyciela wszytkim nauczycielom wszystkiego najlepszego!

dzisiaj już się czujemy dobrze...ufff bo baliśmy się że jak tak dalej pójdzie to nam hubertus przejdzie koło nosa ;-)
za to M. od wtorku codziennie 2 razy wymiotuje...i nie wiem czemu :-(

ide dzisiaj do fryzjera włosy podciąć i pasemka zrobić ... zobaczymy co wymyśli fryzjerka :-)

Wszystkiego dobrego w Dniu Nauczyciela dla naszych nauczycielek
Kittek , Kwiatuszka, Gosi i Beti :-):-):-)

Ogarnęłam mieszkanko i teraz czekam na kawkę którą synuś mi własnie robi :tak:

Aniez u nas też ciągle z czapkami jest problem i coś czuję że jak będzie zimniej to u nas będą baaaaaaardzo twarde negocjacje ;-)

Monia mam nadzieję że Hance jednak nic nie dolega, czekam na dobre wieści:tak:

Mamusia dziadek dowcipniś :-D

Isabela to czekamy na fotki :tak:

Kittek Majeczka nasza mała gaduła :tak: Ucałuj ją od cioteczki i już się nie mogę doczekać jak przez telefon sobie z nią pogadam :-)

Papatki

Ja nie wiem, na tym spotkaniu we Wrocku to chyba jakies wybory miss bedą, że tak wszystkie po fryzjeach dziewczyny latają ;-) :-p

GOsienka i Aga ukażcie się w nowej odsłonie. :-)

Gosiek daj nam troche słonka,
u mnie brrrr (jak mówi Ola) szaro, buro i ponuro, i do tego z wiatrem, bleeeeeee

Kittek, u nas Ola tez się boi np karetki, strazy czy policji jadącej na sygnale, zawsze przybiega i mówi ijo ijo , boje boje...

Mamusia dziadek zasunął babie tekstem hehehe juz sobie wyobrażam jej mine :-)

U nas ostatnio bratanek T. powiedział do babci tak: babciu ty musisz chyba mieć małą emeryturę, na co babcia a czemu? bo masz tylko jedną wnuczkę, a dziadek ma duż i ma 3 wnuków! :-D

Monia daj znać jak po wizycie u lekarza z huliganką? oby nic się znowu nie rozwinęło.

Olce troszkę lepiej z tym katarem, tj już jej tak nie cieknie, ma gęsty tylko teraz problem w tym, że nie daje sobie wyczyścić, na sam widok fredy zmyka i wpada w histerię, a sama tak ładnie dmuchała ale ten katar jest taki gęsty że ona chyba nie ma siły wydmuchać , nbo i wrzaski krzyki i płacze... bo jednak musze jej fridować.
Do tego mnie też coś bierze, w nosie kręci i gardło boli.... buuuuuu

no i oczywiście wszystkim Paniom Nauczycielkom, wszystkiego dobrego życzę!!!!

czesc
dzis w mniej zadowolonym humorze....
100 lat dla Nauczycielek !!!

mam pytanie własnie co do allegro, bo jak mówilam wygrałam aukcje a za cholere nie moge zapłacic za nia poprzez płace z allegro?? dlaczego nie wyświetla mi sie opcja:płacę" jakies problemy techniczne moga byc, ? laska pisze bym próbowała ale bez skutku:wściekła/y::-( a do poczty mi nie po drodze bo mam 15 km heheheh

elvie kiedy wysyłałaś paczkę? bo jeszcze nie dotarła
edit: (telepatia jakaś nie było pytania :) Elwira ty chyba naprawdę jesteś czarownicą :-D )

zdrówka dla wszystkich chorowitków biedulki nasze kochane.
U nas odpukać nie ma żadnej choroby ale myślę że to dlatego że codziennie Natalka jest na podwórku. Jak babcia ją zabiera o 6:30 to jak zajeżdzają na wieś to jest mniej więcej 6:45 i do 9 bryka po podwórku do domu idzie tylko zjeść śniadanko i na drzemkę o 10.
Tran jej kupiłam ale nie bardzo chce pić jak myślicie jak wymieszam z sokiem to zachowa swoje właściwości?

Agnieszka
za to M. od wtorku codziennie 2 razy wymiotuje...i nie wiem czemu
unhappy.gif
bo ma to samo, co mieliscie Wy, tylko u dzieci takie wirusowki maja ostrzejszy przebieg. Duzo wody, ew. nawadniacza, jakas flora bakteryjna i czas :-( jesli bedzie sie oslabial (bo przy wymiotach leca elektrolity) to natychmiast do lekarza. I moze zarazac.

Akaata- ja nie ide, bo nie mam kiedy (a musze)... takze beda wybory miss i jednej nie-miss :-p

reklama
Mamusiu nie mieszaj bo ci soku nie ruszy...
lepiej próbuj po troszeczce :tak:

Aniez tylko że my w środe wieczorem a M. od wtorku... i kurde nie wiem. Apetyt mu dopisuje i szaleje jak zawsze.

jeszcze do fryzjera nie dotarłam musze poczekać aż ktoś się mi M. zajmie :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry