reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Ledwo na oczy widzę,a jeszcze muszę trochę posiedzieć przed kompem...ale na chwilkę się na bb zrelaksuję;-)

Maja dziś mnie na maxa rozbawiła. Posadziła swoją lalkę i wszystkie misie na kanapie buźkami do telewizora, sama usiadła, wtuliła się do nich i mówi do nich tu baja, no myślałam,że padnę. Ona rzadko ogląda bajki,ale zauważyłam,że na mini mini bardzo jej się dinusie podobają, reszta jej nie 'wciąga'.
Niunia moja zaczęła mi mówić,że się boi niektórych rzeczy, dźwięków. Boi się np dzwonów kościelnych czy dźwięku lecącego samolotu. Przybiega wtedy i wtula się we mnie, cichutko mówiąc boje, boje, boje.:-(

Katikowa czekoladka
mnie też kusi, muszę kiedyś spróbować szczególnie tej malibu.

Gosieńka słodko Helenka musiała wyglądać z tym stosem autek :)

Gosia siedzę w podręcznikach i materiałach dla egzaminatorów maturalnych... Super,że Twój Mateuszek zaczyn akceptować żłobek, teraz już będzie z górki!

Love super,że Zosia chce się sama odpieluszkować . Brawa dla niej!

Gosiek nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę tego ciepełka. U nas coraz zimniej....

Martuś Oleńka robi postępy przede wszystkim dzięki waszej wspólnej pracy. Jesteś cudowną mamą, a Olcia jest bardzo dzielną dziewczynką i jeszcze nie raz Cię pozytywnie zaskoczy!

Aniez widzę,że pałamy taką samą miłością do jesienno-zimowych miesięcy, brrrrr. Ja bym się wtedy najchętniej w tropiki przeniosła. Do Zielonej albo do Gosi ;)

Aga zdrówka dla Was!
Elvie niech brzuszek rośnie aby Twoja kruszynka miała dużo miejsca na brykanie:tak:

Dziewczyny potrzebuję drobnej pomocy przy excelu. Jak któraś będzie miała chwilkę aby zerknąć na jeden dokument to proszę o priva z mailem.

Zmykam jeszcze do pracy...

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki
Wszystkiego najlepszego Paniom Nauczycielkom mniej pracy a więcej kasy ;-)
3443.jpg

MOje dziecko dzisiaj z samego rana pojechało z dziadkami na giełdę rolno-spożywczą i jakaś babka ich zaczepiła mówiąc "a co takie małe dziecko tak wcześnie tu robi" a dziadek odpowiedział "życia się uczy życia" jak mi to babcia przed chwilą powiedziała to myślałam że padnę :-):-D:-D

Witajcie,

NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH PSOREK I PSORKÓW :-)

Kittek, ja cały czas jestem pod wrażeniem 'gadulstwa' Twojej Majeczki...pięknie się rozwija....

Gosienka
, to jest efekt dwóch braciszków w domu :-) z resorakami do spania, hehe, super :-) ja mam kuzynkę, która wychowywała się wśród dwóch starszych braci i będąc dzieckiem przez kilka lat mówiła w trybie męskim, typu: zjadłem obiad, umyłem zęby :-), itp :-)

ja dziś zostałam w domu, bo H pół nocy płakała na ból uszka....niezbyt ciekawie, zwłaszcza, że w środę skończyłyśmy antybiotyk...idę więc z nią dziś do lekarza, mam nadzieję, że nie zagrozi to naszemu jutrzejszemu spotkaniu....zobaczymy....

i miłego piątku....

Dla nauczycielek STO LAT! :-D Kwiatek, Kittek, Gosia oby dzieci Was nie wykonczyly!!!

Monia- daj znac jak po lekarzu, moje maja katar, ale na razie nie wyglada to na nic groznego... chociaz Kuba rano byl nieznosny, wiec moze mu sie cos rozwinac... oby nie!!!

Rano bylo u nas 3 stopnie wiec po 10 minutowych negocjacjach z Bartkiem udalo nam sie przeforsowac czapke :-) ale byly to twarde negocjacje ;-) za to teraz piekne slonce, ale najcieplej nie jest, jakies 8 stopni chyba, za to ladnie :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry