Ledwo na oczy widzę,a jeszcze muszę trochę posiedzieć przed kompem...ale na chwilkę się na bb zrelaksuję;-)
Maja dziś mnie na maxa rozbawiła. Posadziła swoją lalkę i wszystkie misie na kanapie buźkami do telewizora, sama usiadła, wtuliła się do nich i mówi do nich tu baja, no myślałam,że padnę. Ona rzadko ogląda bajki,ale zauważyłam,że na mini mini bardzo jej się dinusie podobają, reszta jej nie 'wciąga'.
Niunia moja zaczęła mi mówić,że się boi niektórych rzeczy, dźwięków. Boi się np dzwonów kościelnych czy dźwięku lecącego samolotu. Przybiega wtedy i wtula się we mnie, cichutko mówiąc boje, boje, boje.:-(
Katikowa czekoladka mnie też kusi, muszę kiedyś spróbować szczególnie tej malibu.
Gosieńka słodko Helenka musiała wyglądać z tym stosem autek
Gosia siedzę w podręcznikach i materiałach dla egzaminatorów maturalnych... Super,że Twój Mateuszek zaczyn akceptować żłobek, teraz już będzie z górki!
Love super,że Zosia chce się sama odpieluszkować . Brawa dla niej!
Gosiek nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę tego ciepełka. U nas coraz zimniej....
Martuś Oleńka robi postępy przede wszystkim dzięki waszej wspólnej pracy. Jesteś cudowną mamą, a Olcia jest bardzo dzielną dziewczynką i jeszcze nie raz Cię pozytywnie zaskoczy!
Aniez widzę,że pałamy taką samą miłością do jesienno-zimowych miesięcy, brrrrr. Ja bym się wtedy najchętniej w tropiki przeniosła. Do Zielonej albo do Gosi
Aga zdrówka dla Was!
Elvie niech brzuszek rośnie aby Twoja kruszynka miała dużo miejsca na brykanie
Dziewczyny potrzebuję drobnej pomocy przy excelu. Jak któraś będzie miała chwilkę aby zerknąć na jeden dokument to proszę o priva z mailem.
Zmykam jeszcze do pracy...