monia555
Fanka BB :)
doberek,
taaaa, teraz to już taka głupia nie będę...jak to mowią, mądry Polak po szkodzie :-)
Ja zamieniłam fridę na zwykłą gruszkę i wprowadziłam pewien rytuał...najpierw grucha, potem psik do noska (w przypadku gdy trzeba kropić), a na końcu ukochany, uwielbiany samolot, czyli H głową w dół lata po całym domu :-)...i wilk syty i owca cała, bo ja sie ciesze, że sie kropelki rozłożą, a H ma radochę, że za samolot robi....
dzs rekord - pobudka o 5...uwielbiam to
Zdrowka dla Huliganki. Monia, mi kiedys lekarz kazal dawac antybiotyk przez 2 tyg. To bylo w Polsce.
taaaa, teraz to już taka głupia nie będę...jak to mowią, mądry Polak po szkodzie :-)
Ja zamieniłam fridę na zwykłą gruszkę i wprowadziłam pewien rytuał...najpierw grucha, potem psik do noska (w przypadku gdy trzeba kropić), a na końcu ukochany, uwielbiany samolot, czyli H głową w dół lata po całym domu :-)...i wilk syty i owca cała, bo ja sie ciesze, że sie kropelki rozłożą, a H ma radochę, że za samolot robi....
dzs rekord - pobudka o 5...uwielbiam to

Nocka spokojna, pampers Helenki suchy, słoneczko za oknem, spotkanie z dziewczynami więc buźka mi się sama cieszy

poproś kogoś o pomoc naprawdę Olce jest potrzebna uśmiechnięta mama.
Poprosiłam M. by do niej wstał, bo ja ledwo żyję, a on spał od 22:30 (wczoraj na filmie padł), więc powinien być wyspany. No i wstał, ale mała wyje a ten utknął w łazience
Tak czy inaczej musiałam się zwlec i małą zająć. Powiedziałam M., że się zachowuje jak świnia
bo w nocy chrumka i chrapie, spać mi nie da, a rano zamiast o dziecku to tylko o sobie myśli
No i klimat między nami chłodny się zrobił, czyt. ja siedzę w salonie a M. pracuje w pokoju Leny. W między czasie chyba coś mu się na właściwe tory nastawiło, bo naczynia pozmywał i ogarnął kuchnię:-) Zaraz mu idę przeprowadzkę zafundować, bo Lena już marudzi i pójdzie spać.