monia555
Fanka BB :)
to jakis weekend z ciastami na tapecie...ja dzis serniczek kręciłam i też pychotka wyszedł...
po spotkanku do domku wracałam ok. 15 min...H śpiewała całą drogę, chyba z radości, że rówieśników spotkała :-)
a dziś zaliczyliśmy konie (córka maniaczka, wiadomo), potem gości mieliśmy a teraz staram się zajrzeć do roboty...ale chyba spasuję, bo słyszę, że M kąpiel robi....
słodkich snów....
po spotkanku do domku wracałam ok. 15 min...H śpiewała całą drogę, chyba z radości, że rówieśników spotkała :-)
a dziś zaliczyliśmy konie (córka maniaczka, wiadomo), potem gości mieliśmy a teraz staram się zajrzeć do roboty...ale chyba spasuję, bo słyszę, że M kąpiel robi....
słodkich snów....
Kubuś to od Mai z pewnością cięższy jest. No szok,ale Magda mi powiedziała,że z pewnością ich nie przekarmia i co ma powidzieć jak jej mali zawodnicy sumo rosną, hehe. Wysocy też są bardzo, ubranka z H&M (a oni mają przecież zawyżoną rozmiarówkę) już jakiś czas na 86 noszą.

bo ja kocham slone... ale tarta nawet mi weszla, bo polaczenie sera, malin i migdalow jest dobrze dobrane ;-)
Pewnie następnym razem jak się spotkamy to już bobaska będę mogła wycałować :-)