reklama

Kwietniówki 2010!!!

zdecydowanie jestem za dodatkowym opodatkowaniem sie przez wiernych na rzecz wybranego kosciola :-) chyba w Niemczech jest takie rozwiazanie, tylko mogliby dostac wtedy mniej :sorry:

a mnie się podobał pomysł palikota tzn 2,5% podatku wysyłasz sama na co chcesz tzn kościół, organizacje pożytku publicznego lub partie polityczne..
co do krzyża w sejmie to tak sobie myślę że mamy ważniejsze problemy

widzę że masa wizyt lekarskich dziś- powodzenia!

uciekam, jakoś tak zupełnie nie do życia dziś jestem, miłego dnia!

reklama
He he he nie ma to jak olśnienie ;-)
Martuś pytanie do ciebie z rodzaju ciekawskich :-p Pisałaś że będziecie się przeprowadzać... i pytanie: Daleko od obecnego mieszkanie? Będziecie miały bliżej do Olsztyna??

Mamuniu ten dokument mnie wykończy :-p Dobrze że zupa od wczoraj jest to nie musze nic robić tylko siedze i dlubie... a w oczach mi się już mieni

Kurcze pomyliłam wątki i na pielęgnacyjnym napisałam:zawstydzona/y:

aniez - ksieża sobie już dobrze wyliczyli, że im się ten podatek będzie duuuuuuuuużo bardziej opłacał. Mnie krzyż nie przeszkadza, ale w sejmie wisieć nie powinien, a jeśli wisi katolicki to różne inne religie też swoje symbole powinny tam mieć, a to by się już zrobił jarmark, więc ograniczmy się do godła Polski.

Jest słońce:-) potwierdzam, tylko dlaczego jak już wyjdę z pracy to zniknie i zrobi się szaro i buro...
Jutro mam wolne -postanowiłam bez powodu zrobić sobie wolne od pracy i cały dzień spędzić z Alą:tak:
Pośpimy do 9tej, później piżama party i spacer a co...

Co do krzyża i podatku na kościół -no koment.

Ja czekam na opowieści Zielonej z Meksyku bo wyczuwam nutkę poirytowania:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry