reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Hej
My tez juz na nogach. Tzn na razie tylko ja z kawka w rece, ale zaraz budze moja pchle i maszerujemy do zlobeczka.
Wczoraj moja Kochana Polusia poprzytulala sie ze mna na pozegnanie, i poszla pieknie z Pania za raczke nie roniac nawet jednej lzy. Malo tego- odwrocila sie i papa mi zrobila :-)
Oby tak dalej.

Milego dnia i zdrowka dla chorych malych i duzych!!!

Elvie- mam nadzieje, ze nie bedziecie dlugo czekac, u nas chodzi sie na wyznaczone godziny (co 10 minut) i w zasadzie dluzej niz 5 minut 'obsuwy' nie ma.

Bartek nadal spi, meczy go ta choroba, slabszy jest niz normalnie, ale dobrze ze spi i je, bo organizm sie regeneruje. Znalezlismy sposob na niedrapanie wieczorem- 2 misci w lapki, przytulaoba i nie ma czym sie drapac :-) gorzej w nocy :-( w dzien raczki ma zajete klockami i autkami, albo jedzeniem :-D

Hej
Natalka szczepienie zniosła rewelacyjnie chwilę popłakała ale odrazu całą winą za ból obarczyliśmy zajączka który ją uszczypnął było nu nu nu i po łzach dzielna moja niunia:-) teraz kolejne szczepienie dopiero na 5 lat ufff
Wczoraj mój K w pracy rozciął palec szybą ma założone dwa szwy ale się najadłam strachu bo jak do mnie zadzwonił to wyobraziłam sobie najgorsze, powiedział tylko "dowiedz się szybko gdzie ma dzisiaj dyżur chirurgia" i się rozłączył dopiero jak zadzwoniłam drugi raz to mi powiedział o co chodzi ale zdążyło mi się już zrobić słabo! Ta jego praca mnie doprowadza do szału!!! ostatnio jeden pracownik odłamkiem szkła rozciął sobie twarz na odcinku od oka aż do szyi. Innym razem chłopak rozciął rękę od nadgarstka do łokcia aż do żył.

Dzieńdoberek :-)

Wczoraj poszłam wcześniej spać i dzisiaj jestem mega wyspana :tak:
Mało kobietki wczoraj naskrobałyście, wszystkie takie zapracowane;-)

Mamusia to się biedna nadenerwowałaś się a małżowi w dupsko daj że nie potrafi od razu powiedzieć co się stało :no: wiadomo wyobraźnia zawsze pracuje.

Aniez będzie słabszy bo krosteczki atakują :-( dziwi mnie jednak że ta twoja lekarka nie kazała go smarować ale może ona w ten sposób leczy ospę.To co ci pisałam własnie powoduje że dziecko nie odczuwa świądu.

Katik super że Pola tak radzi sobie w żłobku :tak:

Agnieszka Elvie zdrówka dla Lenki i Marka czekamy na wieści po wizytach.

Nata to super niespodziankę miałaś od rana w pracy :no:

gosiek Jak by co to mogę ci załatwić ten lek na ztrzymanie laktacji.

Filonka zdrówka dla ciebie i Kacperka:tak:

U nas dzisiaj szaro i buro ale nie pada więc może na spacerek pójdziemy bo w domu już szału można dostać.
Miłego dnia kobietki.

Gosienka- ona mowi, ze u takiego malego dziecka lepiej 'nie ruszac' i ze teraz ponoc w ogole jest zalecenie do niesmarowania tej wysypki niczym, mam do niej zaufanie, wiec zobaczymy, mam recepte na takie cos, co zmniejsza problem jak ropna faza jest meczaca, ale smarowac tylko w ostatecznosci. Na razie nic nie zdrapal, wiec nie jest chyba zle. Z kapiela klops bo nie powinno sie, jedynie szybki przysznic raz na 2-3 dni i od razu osuszac.

Jak bylby starszy, to mozna jakis syropek podac, ktory amniejsza uczucie swedzenia, pieczenia itd., ale to dopiero od 6 r.ż. melise moge mu podawac, ale on nie chce jej pic :-( wode zlopie w ilosci hurtowej.

szlag by to trafił K poszedł do przychodni po zwolnienie bo nie może pracować z tym palcem i mu powiedzieli że nie wystawiają pourazowych zwolnień i wysłali do poradni chirurgicznej a tam kolejki masakryczne a on z Natalką wszędzie jeździ @#$%$#!@&# nienawidzę polskiej służby zdrowia!!!!! ależ jestem zła!

deszczowo dziś..... oj deszczowo

Mamusiu
chłopy tak mają, że palną krótko a ty się martw kobieto. Mój też tak ma.
Zdrówka dla chłopa!

Gosienka to my chyba we dwie wyspane bo ja wczoraj o 22 padłam jak kawka...

Katik super, że Pola tak się przestawia, będzie dobrze z tym złobkiem.

Zdrówka dla chorowitków.

I jestem zdziwiona, że ospy się niczym nie smaruje, ja pamiętam jakieś specyfiki fioletowe i białe że człek cały umazany chodził....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry