Witamy.Ami jeszcze spi.Szok
Ja dopiero sie zwloklam z lozka ale patrzac za okno moglabym tego wcale nie robic.Temperatura spadla do 12 stopni i pada strasznie.Deszcz potrzebny oi nie widzialam go juz ladnych pare miesiecy.
Zapomnialam kiedys napisac.W sobote Ami wpadla do basenu.Chodzila sobie z psem obok na trawce ja wyrywalam pomidorki i slysze chlup.Tak sie wystraszylam.Wskoczylam za nia i ja wyciagnelam.Byla przerazona.Dobrze nie bylo jeszcze takiego zimna jak dzisiaj.Nic ja ta wpadka nie nauczyla bo wieczorem dalej szla w tamta strone.
Lece bo sie obudzila.Moze uda mi sie za chwilke jeszcze wpasc poczytac.
Ja dopiero sie zwloklam z lozka ale patrzac za okno moglabym tego wcale nie robic.Temperatura spadla do 12 stopni i pada strasznie.Deszcz potrzebny oi nie widzialam go juz ladnych pare miesiecy.Zapomnialam kiedys napisac.W sobote Ami wpadla do basenu.Chodzila sobie z psem obok na trawce ja wyrywalam pomidorki i slysze chlup.Tak sie wystraszylam.Wskoczylam za nia i ja wyciagnelam.Byla przerazona.Dobrze nie bylo jeszcze takiego zimna jak dzisiaj.Nic ja ta wpadka nie nauczyla bo wieczorem dalej szla w tamta strone.
Lece bo sie obudzila.Moze uda mi sie za chwilke jeszcze wpasc poczytac.
bo mam z BRW ale taki badziew trafiłam że słów brak. A kuchnia pewnie będzie koło 5 tys. kosztować. Bo już jak kiedyś chcieliśmy projekt to wyszło 4000 za meble... Do tego meble do pokoju chłopców (bo na razie mam takie z biedronki ale to do niszczenia dobre 

A z wypłatą to skandal...