Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A najlepsze jest to, że ten odcinek, co będzie leciał jutro to ja już na necie tydzień temu oglądałam, ale jak on się skończy to wrzucą następny i na niego czekam:-)
przytulaski i całuski!
W trzech innych miejscach też nie. Siedzę, wkurzam się a do tego wkurza mnie M., bo wie że mam na badania iść a wstał, wymył się, młodą jedynie i do kompa zasiadł. Jak go poprosiłam o pomoc w szukaniu to usłyszałam wykład, że ja to zawsze wszystko na ostatnią chwilę i mnie wkurzył jeszcze bardziej. Po godzinie dzwonienia udało mi się jedno laboratorium namierzyć i zaraz idę. Uff.. Atmosfera napięta, bo ja się panicznie pobierania krwi boję i po porodzie nic się w tej kwestii nie zmieniło:-(

Gdyby to ode mnie zależało to też telewizor bym wyrzuciła ale moi faceci chybaby nie byli zadowoleni oj nie ;-)
Moja babcia uwielbiała Modę na sukces i też tak od 15 nie było jej dla żywych bo ona już siedziała i czekała co tam nowego się wydarzy;-)Trzymam kciuki za pobieranie krwi, będzie dobrze zobaczysz.
Mam nadzieję że teraz też o to chodzi.
ale coż jak mogę, Kiedy dam rade to będę zaglądać i pisać.
To cudowne! Myśmy mieli teraz jesienia się o rodzeństwo postarać dla Julisi, ale chwilowo jednak się wstrzymujemy, bo stresów za dużo jak dla mnie. Choć patrząc jak jestem zakochana w Juliku to maogłabym mieć takich całe stadko. No sama słodycz. Jeśli szczęściu nadawać imiona to moje ma na imie Julia;-)
Niestety część wyników dopiero na piątek, więc odbiorę je w poniedziałek. Mam nadzieję, że mnie jutro gin. nie zamorduje;-)
nawet sama zaczyna wyciągać (raz już tak sobie buszowała po pokoju jak ja prałam).
przez to mała nie wychodzi na mieszkanie tylko siedzi u nas, ja jak wyjdę do kuchni to nie raz mam zawianą szyję.