reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej wkońcu dotarłam tutaj :tak:
widzę że na tapecie temat ogrzewania nasze mieszkanie to porażka zimne jest jak cholera nie dość że na IVp to jeszcze rogowe i w tym rogowym pokoju (sypialnia) zimno jak w psiarni trzeba cały czas grzać u Natalki nieco lepiej ale też z pod parapetu nieraz wieje salon i kuchnia najcieplejsze marzy mi się zmiana mieszkania ale to tylko moje mrzonki a pozatym darowanemu koniowi się w zęby nie zaglada

mamoPaulinki teściowej nie ma to powera dostałaś

reklama
Hej laseczki.U nas niby slonce swieci ale zimno sie zrobilo i wieje jak cholera.
Ami zaczyna brakowac wychodzenia do parku.Wczoraj bidulka stala pod drzwiami i wolala ajciii.Wzielam ja chwilke na spacer tak na piechotke ale do parku nie poszlysmy bo bylo mokro i nie chciala wracac do domu tylko pokazywala w tamta strone i wolala tam.Ale mi jej szkoda bylo.No nic bedzie musiala sie przyzwyczaic ze w zimie nie chodzimy do parku.
U nas w domu tez zimnica bedzie i wiekszosc czasu bedziemy spedzac w salonie bo tam caly dzien dogrzewam.Reszta domu dostaje troszke ciepelka na wieczor tylko bo inaczej bysmy sie nie wyplacili.Nienawidze tego.

elvie mnie tez wprowadzilas w blad wczoraj.Pare razy sprawdzalam i dziwilam sie czemu nie leci film.
A co Ty taka bojaca jestes.Ja uwielbiam pobieranie krwi.Patrze sobie jeszcze jak krew splywa.

martus musi kiedys byc dobrze.Biedna Olenka.Uwierz w to ze kiedys zycie wam wynagrodzi za to co teraz przechodzicie.

mamopaulinki tesciowa wyjechala to Ty pawera dostajesz.Musi czesciej opuszczac dom.

zielona no ogrzewanie niestety kosztuje wiem cos o tym.Teraz za prad placimy 100 euro na miesiac tagze sporo i za gaz ponad stowe a jak przyjdzie zimnica to za gaz bedziemy placic 300 euro a za prad drugie tyle.

Gosiek
, no sporo, sporo...my za prąd płacimy prawie 500 plnów, z tym że ogrzewanie i gotowanie mamy w to wliczone...niby duzo, ale za gaz za to wogóle nie płacimy...
no a z tym pobieraniem krwi to nie jest chyba do końca normalne :) ...albo jesteś wyjątkowa jak dla mnie, bo nie znam innej osoby, której pobieranie sprawia przyjemność , brrrr....

Zielona, przykre co piszesz o Michałku...:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry