gosienkag76
Fanka BB :)
Heloł :-)
Mała śpi od godziny, chłopcy też za chwilę spadają do łóżek więc jest nadzieja na spokojny wieczór.
Narzekałam ostatnio że nigdzie z małżem razem nie wychodzimy bez dzieci no i jest okazja tylko mało przyjemna
jutro idziemy na pogrzeb pracownicy mojego M która nagle zmarła:-(
Elvie nie dziwię ci się że wściekła jesteś
A twoja siostra nie może przyjechać do Lenki?
Zielona czy ci meksykanie używają miary bo kurcze jak można najpierw robić okno a potem stwierdzić że za duże
Szpar w drzwiach nie skomentuję 
Anna to zakładamy razem z Dorotką klub szalonych piorących mam
Aniez dobrze prawisz mądra kobieto a sposób z cukierkami godny naśladowania
Agnieszka dzisiaj chyba taki dziki dzień jest bo moi chłopcy też świrują a ja już cierpliwości nie mam
Musisz trzymać się swojego bo inaczej chłopcy wejdą ci na głowę a teściowa może w końcu zrozumie że źle robi oby tak się stało
MamoPaulinki chłopcy chodzą do wiejskiej szkoły dlatego takie mało liczne klasy ale masz rację nauczycielka Emila to anioł kobieta zresztą Mateuszek też ma super panią wczoraj zrobił laurkę w której napisał "Bardzo dziękuję za to że Pani mnie uczy " narysował serduszka i kwiatki.Dowiedziałam się o tym dopiero dzisiaj bo Pani do mnie zadzwoniła że bardzo się wzruszyła bo chłopcy do rzadko laurki jej robią :-)
Idę kąpiel sobie uszykować może się trochę wyciszę
Mała śpi od godziny, chłopcy też za chwilę spadają do łóżek więc jest nadzieja na spokojny wieczór.
Narzekałam ostatnio że nigdzie z małżem razem nie wychodzimy bez dzieci no i jest okazja tylko mało przyjemna
jutro idziemy na pogrzeb pracownicy mojego M która nagle zmarła:-( Elvie nie dziwię ci się że wściekła jesteś
A twoja siostra nie może przyjechać do Lenki? Zielona czy ci meksykanie używają miary bo kurcze jak można najpierw robić okno a potem stwierdzić że za duże
Szpar w drzwiach nie skomentuję 
Anna to zakładamy razem z Dorotką klub szalonych piorących mam

Aniez dobrze prawisz mądra kobieto a sposób z cukierkami godny naśladowania

Agnieszka dzisiaj chyba taki dziki dzień jest bo moi chłopcy też świrują a ja już cierpliwości nie mam
Musisz trzymać się swojego bo inaczej chłopcy wejdą ci na głowę a teściowa może w końcu zrozumie że źle robi oby tak się stało
MamoPaulinki chłopcy chodzą do wiejskiej szkoły dlatego takie mało liczne klasy ale masz rację nauczycielka Emila to anioł kobieta zresztą Mateuszek też ma super panią wczoraj zrobił laurkę w której napisał "Bardzo dziękuję za to że Pani mnie uczy " narysował serduszka i kwiatki.Dowiedziałam się o tym dopiero dzisiaj bo Pani do mnie zadzwoniła że bardzo się wzruszyła bo chłopcy do rzadko laurki jej robią :-)
Idę kąpiel sobie uszykować może się trochę wyciszę

dzieć do 30 sekund był spokojny i grzeczny do samego wieczora
lecę młoda usypiać, bo jeszcze nie śpi i specjalnie na śpiącą nie wygląda