reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Moje dziecko wcale nie zachowuje sie jak chory szkrab, chodzi za tata i wola HOPA, HOPA coby go ojciec, zwany potocznie 'jeleniem' nosil ;-P Kaszel ma, ale zaczyna byc mokry i w sumie pokasluje a nie zanosi sie, wiec jest jakby lepiej.

Gosia- przypomnialas mi o masie solnej, na weekend musze Kubie zaprezentowac mozliwosci 'ustrojstwa' :-D jest szansa, ze bede miala spokoj. Dzisiaj mamy w planie malowanie, bo juz mu wczoraj obiecalam, a ze mialam angielski, to nie zdarzylismy.

Aniam- dawaj te historie a nie obiecujesz krew mrozace w zylach opowiesci ;-)

NAPISZĘ gdzieś indziej ;-)

Mąz ma zap oskrzeli lub płuc jeszcze nie ma wyników prześwietlenia .
Ma antybol na wszelki wypadek i leki do inhalacji . antybol to jakby się źle czuł w niemczech bo jedzie w niedzielę ku protestom lekarki .

Zielona - ja mojego chłopa Ci nie wyślę, ale serial owszem;-) i kremik Ci wysłałam i niespodziankę, ale gdzieś potwierdzenie posiałam:baffled: Jutro poszukam i Ci napiszę.

Stary do roboty idzie. Po porannej awanturze nawet nie protestowal, ze na caly dzien mu Konstancje sprzedalam. A teraz diabelek wraca pod czula opieke mamusi. Komputer idzie w odstawke ;-)
Rozstawilam Kostce mini-tramp, bedzie skakac i moze nawet sie zmeczy :tak:

Zielona - powodzenia w zamęczaniu niezniszczalnej Kostki:-D

Ja mykam spać, bo znów się zasiedziałam. Miejmy nadzieję, że moja łaskawa córeczka znów pośpi do 9:00;-)

Dobranoc

Dzień dobry o poranku
Elvie - ja bym odwołąła wyjazd - hotel nie zając nie ucieknie
Katik - no to Ł dał radę - i gratki za niepalenie dla Niego. Mój małż rzucił na urlopie na którym została poczęta Julka - nie pali do dzisiaj
Wronka powodzenia w szukaniu

reklama
Jestem :-D
Matko dawno tak spokojnej nocki nie mialam :-D chłopaki wstały o 8 :-D
dołączam do oczekujących @... też bomba we mnie tyka :-D ;-)
dobra spadam bo dzieciaki domagają się bajki i jedzenia :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry