Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale matka wygrała

Patrzcie na mój suwaczek - jeszcze 4 tygodnie i będzie półmetek, a później już w górki;-)
. No i wlaśnie starego po zakupy wygnalam...ech....Qrka ąz mnie łeb rozbolał...annaoj mechanikowi nie odpuszczaj. Następnym razem się przyłoży
Gosienka Ty masz dzieci Anioły
Mi dzień szybko zleciał bez szczególnych atrakcji. Zaopatrzyłam się w 2 kg mandarynek i zapach już do świąt mnie zbliża. I jestem rozmarzona do momentu aż sobie nie przypomnę, ze mamy 6cioro chrześniaków + siódemkę dzieci do obdarowania... A po drodze jeszcze dwójka chrzesniaków ma urodziny. Ach, żeby dzieci umiały się cieszyć z jakiś robótek ręcznych to bym sama coś wyczarowała![]()
Katik - na pocieszenie.. Zielonej przeczucia nie zawsze się sprawdzają, bo nam prorokowała drugą córkę, a póki co ma być syni liczę na to, że mu ogonek już nie odpadnie
Zaradnego męża gratuluję, mój dzisiaj 4h z małą był, a już marudził, że przy niej nic się nie da zrobić, bo taka absorbująca i ciągle go woła i do czegoś zatrudnia
Zrobiłam sobie kilka fot w tych nowych włosach, jak zgram to się pochwalę.

takie są przepisy, takie prawo. Nawet jak to konto jest wasze wspólne to ty nie możesz używać karty męża o on twojej. Mało tego nawet jeśli masz swoją karte kasjerka ma prawo cię poprosić o pokazanie dowodu
I wg mnie to jest mądre bo jak ktoś ci ukradnie karte zanim się zorientujesz i zablokujesz to co?? Wtedy człowiek inaczej myśli. A czasami zanim człowiek się zorientuje i zablokuje karte to na "straży" powinny stać kasjerki właśnie. Po to na kartach jest imię i nazwisko...
ide się z nim pogonić i też spaćWronia a ja ci powiem że te kasjerki które przyjęły od ciebie karte męża i obciązyły nia konto mogą zostać zwolnione. Starczy że twój T. zgłosi w banku że on nie używał w tym czasie karty w tym sklepie bo go np. w bydzi nie było...
Dzisiaj babka dobrze zrobiłatakie są przepisy, takie prawo. Nawet jak to konto jest wasze wspólne to ty nie możesz używać karty męża o on twojej. Mało tego nawet jeśli masz swoją karte kasjerka ma prawo cię poprosić o pokazanie dowodu
I wg mnie to jest mądre bo jak ktoś ci ukradnie karte zanim się zorientujesz i zablokujesz to co?? Wtedy człowiek inaczej myśli. A czasami zanim człowiek się zorientuje i zablokuje karte to na "straży" powinny stać kasjerki właśnie. Po to na kartach jest imię i nazwisko...
chociaż wyobrażam sobie, jak to wyglądało z Twojej strony- głodna, zakupy gotowe do wrzucenia do torby,a tu taki cyrk.. Nieciekawie..
Schudła już 5kg w 2 tygodnie z tej miłości
A i jabłka suszone kupiłam dzisiaj pyszne - złotą renetę, mniami
Na kolację jajecznica. Trzeba korzystać póki znoszę takie mixy i o kilogramach nie muszę myśleć;-)