reklama

Kwietniówki 2010!!!

W takie dni chałki mogłyby same pukać do drzwi;-)

no tak, dziwne te chałki, że nie pukają, oj dziwne......:-)

Wczoraj M. mi uświadomił, że my tu jeszcze co najmniej do lipca pomieszkamy, bo nawet jak nam szeregówkę oddadzą w maju to ona w stanie deweloperskim, więc roboty będzie nie mało.

Elvie, a tóry kierunek w końcu obraliście ?

Tak czy siak, robie tam zakupy codziennie, znają mnie babki i nawet sam kierownik heheheh, no i mnie to zirytowało i tyle.

Wronka, masz rację, nie będzie się babsko na dzielni panoszyło :-D

A i jabłka suszone kupiłam dzisiaj pyszne - złotą renetę, mniami:tak: Na kolację jajecznica. Trzeba korzystać póki znoszę takie mixy i o kilogramach nie muszę myśleć;-)

Elvie Ty jesteś boska, nawet jakbyś nie miała suwaczka to bym Cię o ciążę podejrzewała, bo w każdym poście o miksie jedzeniowym nadmieniasz :-)

reklama
No Elvie jablek z jajecznica bym nie zniosla :-D:-D:-D
Bartek dzisiaj robil remont u babci... jak on jest przeziebiony to ja jestem krolowa Anglii :-D Kuba zas ma zloty okres... obecnie jest fobia na puzle i malunki, faby to hit! A niech maluje! Slicznie trzyma pedzel, ale to zasluga pana od plastyki, duzo z nimi cwiczy. No i pojawilo sie zainteresowanie literkami, ktore do tej pory mogly istniec w niebycie... z tym, ze laptop mu nie starcza, musi sie ich uczyc pisac :eek:

Wronia ja bym cię przytuliła ale takiej karty też bym nie przyjęła :-D

Małż ma się ok , inhalator działa cuda , dobrze mieć takie urządzenie w domu dzieciakom się nie przydaje to małżowi się przydało:-D

Witam wieczorkiem

Boże jak ja nie znoszę pogrzebów :no: w dodatku było tak zimno że :szok: Wróciliśmy do domku i od razu herbatę z cytryną sobie zrobiłam coby się rozgrzać.

Wronka ta trasa Leszno Wrocław to jakaś pechowa ciągle tam ludzie rzucają się pod pociąg, najwięcej było w zeszłym roku, tylko tacy ludzie mają gdzieś jaką schizę po tym ma maszynista pociągu :no:
To w takim razie ja cię przytulę do mojej matczynej piersi :-p

Monia a co u ciebie bo wpadłaś i już cię nie ma ;-)

Agnieszka pochwal się jaką zabawkę zrobiłaś dla swojego kociaka bo mój wieczorem szału dostaje :rofl2:

Elvie że ty mdłości nie masz po tej mieszance jedzeniowej :-D

Anna fajną ci małż niespodziankę zrobił, zazdroszczę :tak:

Aniez widzę że pomalutku Kuba się do wszystkiego przekonuje, super:-)

Mateuszek mnie dzisiaj wzruszył, kładł się spać i pyta się mnie czy ta wełniana kołderka jest od babci ja mu odpowiadam że tak a on mi na to że to super bo dzięki temu babunia go codziennie otula w nocy gdy on śpi .Kochany mój.

Spokojnej nocy

monia - kierunek Kiełczów, jeśli wszystko zgodnie z planem pójdzie to w maju kupimy tam pół bliźniaka, który się stawia właśnie;-)

wronka- tuli tuli:-)

gosienko - za każdym razem mam Ci pisać i wciąż zapominam. Nosidełko jest w Rio, mama je może zabrać do Emaus, tylko daj znać kiedy mogłabyś odebrać albo podaj adres na priv to Ci podrzuci do domu. Bardzo dziękujemy:tak: Aha, i dobrze wszystkie kieszonki przeszukaj zanim je gdzieś na zimowanie odłożysz;-) Mateuszek cudowny:-)

Laski - ja nie jadłam jabłek z jajecznicą:cool2: Jabłkami częstowałam do herbatki o 18:00, jajecznicę jadłam dużo później;-)

Patrzcie na mój suwaczek - jeszcze 4 tygodnie i będzie półmetek, a później już w górki;-)

A ruchy kropka juz poczulas? Nie wiem kiedy pierwszy raz poczulas Lenke, ale podobno w drugiej ciazy szybciej sie je wyczuwa. Ja Kostke poczulam w 17tc, ale sa tez takie, ktore w 10tc czuja motylki ;-) Sorry, nie moglam sie powstrzymac od tego niewinnego zarciku.

Swoja droga szkoda, ze u mnie jest jak jest.

reklama
no i juz rano :-p
gosieńko wzięłam bibułę marszczoną w różnych kolorach pociełam w dłuższe paseczki, przewiązałam w pół, zlożyłam w tym miejscu i jeszcze raz przewiązałam. Najlepiej jakąś włóczką :tak: Kota frajde ma na masksa lata jak popieprzony :-D a przy okazji J. ma uciechy w 3 miechy :-D dzieć padł w 2 minuty po zgaszeniu światła :-D
Inna wersja zabawki to te frędzelki przymocować do patyczka. To wersja zabawy dla nas ;-) nie trzeba biegać a kot i tak p.ierdolca dostaje od wariowania. Ja mojego dawno nie widziałam tak skakać :-D
błe zimno tak że mi sie myśleć nie chce...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry