reklama

Kwietniówki 2010!!!

Wronia, mamusia nie wy pierwsza mi to mówisz...ale jakbym miała mieć w domu jeszcze trzeci taki tajfun jak mam 2 to ja podziękuję bardzo wolę nie ryzykować i sie przemęczyć. Tabletke już wzięłam. Szkoda że nie moge jak za czasów panieńskich wziąć poduszki elektrycznej i się położyć do łóżka na cały dzień :-( ehhhh życie...

Kamisia no nie skomentuje babsztyla bo same niecenzuralne słowa mi się cisną na usta

reklama
Agnieszka - dobrze, że z chłopaczkami lepiej

wronka - no właśnie to właścicielka oszukuje, dwie pracujące tam młode laski są ok:tak:

mamusiu - trochę skazana jestem na ta cukiernię, bo do innych mam daleko a w Pasażu moją ulubioną zamknęli:-(

kamisia - ma babsztyl tupet. Życzę Ci abyś szybko znalazła lepszą pracę i obecnej szefowej przy wręczaniu wypowiedzenia powiedziała, co o niej myślisz.

No i się spokojem w domu nacieszyłam, Lenka wstała:-)

Czesc kochane babeczki.Wpadam powiedziec ze zyjemy ale nic nie piszemy bo nadal jestesmy bez kompa.Byl znajomy w niedziele dopiero bo wczesniej nie dal rady i stwierdzil ze juz sie go nie da uratowac.Zabral dysk zeby nam uratowac foteczki i filmy wiec chociaz tyle ze to nam przywroci.Pisze teraz z wyrzuconego przez kogos do kosza komputera.Wyobrazcie sobie ze ludzie tu wyrzucaja takie rzeczy.M dzis wyrzucal smieci i obok kosza stal sobie w pudeleczku komputer ze wszystkimi akcesoriami.Podlaczylismy go i chodzi.Strasznie wolno jedna strona otwiera sie piec minut ale chodzi.Dopoki nie kupimy nowego to przynajmniej bedzie ten.
Musze ponadrabiac troszke bo dawno mnie nie bylo a na tym kompie troszke mi zejdzie.
Pozdrawiam was bardzo i lece na galeryjke bo sie stesknilam.

Ewka dziękuję postoję ja już swoje luzy od @ mam wykorzystane :-p wole pocierpieć ;-) choć przyznam że po I ciąży mnie nie bolało... niestety po II ciąż znowu boli

aga...hheheh widocznie czas na 3 ciaże to znowu przestanie bolec....heheheh

no i właśnie to miałam napisać:-) choć doskonale Cię rozumiem, też nie wyobrażam sobie na razie 3 tajfuna w domq... może za jakies 2-3 lata
super że chłopaki już lepiej!

Kamisiu no masakra ten babon! powodzenia w szukaniu czegoś lepszego!

Elvie aż taki ten sernik pyszny, ze opłaca się z babką użerać? ;-)

Gosiek super że wracasz:-) cierpliwości do kompa zycze:-)

J ma dziś dzień swira, normalnie nie daję już rady, nic zrobić nie mogę, bo jak tylko go spuszczę z oka na 5 minut to coś musi spsocić, ehhh niech już bedzie wieczór i bestia idzie w kimę...

ewka - chałki mają ok, ale sernik mi nie smakuje.

Lenka wstała taka radosna i całuśna, że się nacieszyć nią nie mogę:-) Pięknie zjadła zupkę i jabłko na deser, a teraz tańczy.
Postaram się wrzucić dziś wieczorem trochę aktualnych zdjęć mojej małej córeczki-tancereczki;-)

Kamisia, durne babsko z tej szefowej. Nie przejmuj sie nia, bo szkoda nerwow na babsztyla.

Tez z tych co skrobaniem szyb sie nie paraja, bo od lat robi to za mnie maz, wychodzac rano z psem... Kawe rano tez robi stary, bo ja bym czajnikiem z woda do kubka nie trafila
p.gif
takze poranki, nawet zima, lubie.

Aniez, a ten Twoj malzon jakiegos brata na wydaniu nie ma? Tylko zeby taki ulozony tez byl ;-)

Kamisia oby szybko udało ci się pracę zmienić, o bankowości sporo wiem, mój P jakiś czas w banku pracował i wiem jaka jest presja, stres. Baba bezczelna, obyś jak najkrócej musiała ją znosić

Agnieszka ja też wolałabym się ten raz w m-cu przemęczyć, zwłaszcza, że nie ma gwarancji, że trzecia ciąża dolegliwości usunie i wtedy co? do skutku?:-D

Elvie super są takie chwile:tak:Ja najbardziej lubię jak dziewczyny razem szaleją, tarzają się po podłodze, przytulają

Ostatnio P na grouponie wykupił mi zakup stanik z fachową poradą w takim sklepiku niedaleko pracy. Dziś tam wyskoczyłam i pani mnie zszokowała, normalnie kupowałam D a i tak staniki wydawały mi się monstrualne, a tu się okazuje, że ja mam F:szok::szok:. No i dowiedziałam się, że cycki się na plecach zaczynają.

magda też kiedys myslalam ze mam D, a mam F tak jak Ty heheheh:-), ale wiesz, polowa Polek mysli ,że ma 75b, to taki standard, dopiero jak pojdą do brafiterki okazuje się,że są w błędzie:-)

ja o tym sporo czytałam magda niby wiem jak powinnam dobierać staniki a i tak zawsze mam "zonka".

Jakiegoś doła załapałam... nic mi się nie chce, nic mnie nie cieszy, nawet jakoś z chłopakami bawić się nie umiem :-( Jakiś spadek formy mam...

reklama
no ja od brafiterki wyszłam z ff zamiast c i 10 cm mniejszym obwodem, efekt był jakbym ładnych parę kg zrzuciła

aga nie smutaj się, niedługo @ pójdzie precz, A wróci i będzie pięknie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry