Oszalalyscie dzis czy co???? Co to ma znaczyc tyle napisac, gdy ja czasu nie mam????? Pracuje po 9h na dzien, jak wracam to Polineczke tule i nacieszyc sie nia nie moge....
no dobra, bo widze,ze niektóre maja mnie tu za debila;-). Ja doskonale wiem,ze miala do tego prawo, wiem ,że sa takie przepisy, mam tego pewną świadomosc, mało tego, pewnie sama bym tak zrobila. Pracowalam kiedys w sklepie i znam przepisy odnosnie kart platniczych. Jednak.....chodziło mi o zupełnie co innego.....ale...juz dam sobie spokój. Kto miał zrozumiec, zrozumial. Dziękie:-)
ps.... i tak najczesciej powstają afery...heheheh, poprzez nie zrozumienie co autor mial na mysli;-0
Pozdrawiam i miłego dnia;-)
Kocham Cie sloneczko Ty moje

a nie tylko tule
moja teściowa też się ostatnio cokolwiek popsuła, już było super, dawała chłopakom owocki zamiast słodyczy, a niedawno J był u niej na pare dni, jak wrócił zrobiłam mu płatki, takie jak zawsze, kukurydziane, a ten że czekoladowe chce... ale cóż, jak się chce mieć chwilę spokoju od łobuza to trzeba to ścierpieć, później pare dni programu naprawczego i jest oki
buahahha, jak to latwo mozna na jakis trop wpasc
Witam,
ależ się od rana nawściekałam. Wysłałam M. do cukierni po chałkę i sernik. Wrócił zakręcony i mnie pyta po ile ten sernik jest, bo na paragonie wagi nie ma, a wydaje mu się, że za dużo zapłacił - oczywiście miał rację

Polazłam więc z tym paragonem i sernikiem do cukierni i tą stara pipę zjechałam, bo na 4 razy gdy ona nas obsługiwała to 3 razy zostaliśmy oszukani, teraz to oszustwo drugi raz zgłaszałam, bo za pierwszym razem machnęłam ręką. Zwróciła mi 8,70zł i łaskawie przeprosiła, ale nie omieszkałam jej powiedzieć, że w okolicy ma opinię oszustki i nawet moja ciocia, która tu mieszkała 7 lat uprzedzała mnie, że Pani szefowa z cukierni "Pączuś" oszukuje. Stary durny babsztyl
o mamo, normalnie widac, ze baba w ciazy i lepiej z nia nie zadzierac ;-)
Ostatnio P na grouponie wykupił mi zakup stanik z fachową poradą w takim sklepiku niedaleko pracy. Dziś tam wyskoczyłam i pani mnie zszokowała, normalnie kupowałam D a i tak staniki wydawały mi się monstrualne, a tu się okazuje, że ja mam F

.
No i dowiedziałam się, że cycki się na plecach zaczynają.
to chyba zalezy czyje, bo moje cos ostatnio sie zmaterializowaly chyba... jak ogladam filmy jak karmilam Polke, to uwierzyc nie moge, ze takie balony mialam!
Dziewczyny, czasu mi brak, choc poczytalam wszystko.
Jutro piatek, wiec w weekend wreszcie odpoczne.
Polinka nadal chora, choc angina chyba zbytnio sie nie zdazyla rozwinac dzieki wczesnie podanemu antybiotykowi- cale szczescie, bo jaky miala taki bol gardla jak ja i Ł to chyba bylby sajgon.
Chcialam powiedziec, ze jednak przeczucia
Zielonej sa o kant... rozbic

@ przylazla, dzidzi nie bedzie
Aha, chcialam pochwalic nasza pania Dyrektor z Oriflame, dostalam przesylke z kremikami, i nawet calkiem sympatyczne gratisy. Rekawica nie omieszkam sie zaraz wymasowac
Tak wiec
Elvie poprosze o namiary ile CI winna za to wszystko jestem.