Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na racuchy to możecie do mnie wpaść, bo dzisiaj znowu smażę:-)
będę czekać
Skorzystałam dzisiaj z Twojej rady i zrobiłam wywar na udkach kurczaka, wrzuciłam warzywa a na koniec dodałam tą zupkę wiosenną hortexu, 9-składnikową, całość doprawiłam, dolałam trochę śmietanki do zup i sosów. Do tego osobno ugotowałam makaron 3-kolorowy, takie włoskie sprężynki. Zupka wyszła przepyszna, Lenka zjadła więcej niż M.
i najedzona poszła w kimę:-)
i to by bylo na tyle z obiadem
ja zjadłam 3 i mam dość
wiec chyba jednak były duże
;-)
a chmury pędzą po niebie jakby je ktoś gonił... zaiwaniają jak formuła... dobrze że na dwór nie muszę wychodzić...
:-) Nawet przez sen musi cos wyszeptac czasem 
zielona zabierz mnie do meksyku!

jak ja się dosiądę to 5-6 na dzień dobry leci
Przyszłam to wybudziliśmy małą i migiem do mojej firmy a potem na busa, aby mamie przesyłkę przekazać. Korki potworne, M. zaufał nowej nawigacji i nas wyprowadziła w jakąś zamkniętą ulicę
Zostało 2 minuty do odjazdu busa, a przed nami jeszcze połowa trasy, więc odpuściliśmy i pojedziemy na busa jutro, bo dziś i tak byśmy się spóźnili. Wkurzona jestem, więc zleciłam M. zrobienie pysznej kawy, a sama się za smażenie racuchów biorę.